Létezik olyan, hogy egy nő azért nem akar gyermeket, mert annyira szereti a párját/férjét, hogy féltékeny lenne a saját gyermekére?
Érdekes. Én kamaszkoromban mondtam azt, hogy nekem csak fiam lehet, mert nem akarnám, hogy a férjem nálam jobban szeressen bárki nőneműt, még akkor se, ha az a lánya.
De szerintem nem olyan ritka ez vagy furcsa, elég hozzá egy rossz családi háttér és kész.
Sajnos láttam mar ilyet.. Aki azt írja kóros, nayon igaza van..
Ebben az esetben annyi a különbség, hogy a nő szült, látszólag örömmel, szerintem neki előre nem jutott eszébe,mhogy féltekeny lehet..
Hát egyértelmű. Ha az apuka doglalkozik a gyerekkel megjelenik a zöldszemű, és ő bunkó a gyerekkel, raplizik, hogy vele nem foglalkoznak,mpedg áltott jó férje van látszólag..
Ő az akinek tényleg azt mondom nem szabadott volna gyerek..az apuka pedig imadja a gyereket, de nem jobban mint kell, és ezt a figyelem és szeretet megosztást a feleség nem tudja elviselni..kb utálja a gyerekét..
Kifgasnak tűnik, ha elő hallanám, de tenyleg van ilyen..viszont szerintem előre egy nő sem tudhatja mit érezne a gyereke irant..
Ui
Akimilyet mond az nem érett meg a gyerekre, nem elég felnőtt hozzá, és ez nem életkorfüggő..
Vagy beteg ez a két legetőség
Abszolút létezik (sőt szerintem sokkal több nő fejében megfordul, mint ahány bevallja).
De olyat is láttam már, hogy azért nem akar, mert nem akarja, hogy a férj többet figyeljen a gyerekre, mint rá. Vagyis hogy már ne ő legyen az első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!