Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik olyan, hogy egy nő...

Létezik olyan, hogy egy nő azért nem akar gyermeket, mert annyira szereti a párját/férjét, hogy féltékeny lenne a saját gyermekére?

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha ilyen létezik is, ott pszichológiai probléma van. Nem egészséges az ilyen gondolkodás.
2014. márc. 14. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én kamaszkoromban mondtam azt, hogy nekem csak fiam lehet, mert nem akarnám, hogy a férjem nálam jobban szeressen bárki nőneműt, még akkor se, ha az a lánya.

De szerintem nem olyan ritka ez vagy furcsa, elég hozzá egy rossz családi háttér és kész.

2014. márc. 15. 01:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Sajnos láttam mar ilyet.. Aki azt írja kóros, nayon igaza van..

Ebben az esetben annyi a különbség, hogy a nő szült, látszólag örömmel, szerintem neki előre nem jutott eszébe,mhogy féltekeny lehet..

Hát egyértelmű. Ha az apuka doglalkozik a gyerekkel megjelenik a zöldszemű, és ő bunkó a gyerekkel, raplizik, hogy vele nem foglalkoznak,mpedg áltott jó férje van látszólag..

Ő az akinek tényleg azt mondom nem szabadott volna gyerek..az apuka pedig imadja a gyereket, de nem jobban mint kell, és ezt a figyelem és szeretet megosztást a feleség nem tudja elviselni..kb utálja a gyerekét..

Kifgasnak tűnik, ha elő hallanám, de tenyleg van ilyen..viszont szerintem előre egy nő sem tudhatja mit érezne a gyereke irant..

2014. márc. 15. 06:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Ui

Akimilyet mond az nem érett meg a gyerekre, nem elég felnőtt hozzá, és ez nem életkorfüggő..

Vagy beteg ez a két legetőség

2014. márc. 15. 06:35
 15/19 anonim ***** válasza:
De az apukák is féltékenyek szoktak lenni, hogy velük nincs törődve. Az normális?
2014. márc. 15. 09:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Abszolút létezik (sőt szerintem sokkal több nő fejében megfordul, mint ahány bevallja).

De olyat is láttam már, hogy azért nem akar, mert nem akarja, hogy a férj többet figyeljen a gyerekre, mint rá. Vagyis hogy már ne ő legyen az első helyen.

2014. márc. 15. 11:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Én olvastam itt olyat egy férfitől a gyerekekről, hogy még "el sem készültek, máris elveszik az ő -férfi - helyét a nő életében. Én teljesen le voltam döbbenve ezen.
2014. márc. 15. 14:04
 18/19 anonim válasza:
Nem. Kivétel, ha friss a szerelem. Akkor még a levegőre is féltékeny az ember, amit a másik az orrán beszív, de ez múlandó. 4-5 év max.
2014. jún. 5. 10:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Van aki osszeteveszti a szerelmet/szeretetet a kizarolagos birtoklasi vaggyal. Rajuk igaz lehet, de ok nem tudnak szeretni, se part, se gyereket.
2016. febr. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!