Igazságos, hogy egy szobába raknak az 5 éves öcsémmel, mert apa saját "dolgozószobát" akar?
15 eves vagy, allj ki magadert!
Mondd meg hogy te nem koltozol es kesz.
Szerintem kezd látványos maszturbálásba a nappaliban. Ha kötekednek, mondd meg, hogy csinálnád a saját szobádban, de hát az nincs...
Csak leesik nekik, hogy nem lehet egy kamaszt összezárni egy 5 éves gyerekkel.
És anyukád ebbe belemegy?
Ha nekem ilyen önző disznó apám lenne (már bocs), szerintem szóba sem állnék vele többé.
Anyádnak vegyetek egy tévét a hálóba aztán pihenjen meg tévézzen ott. Ha xbox-ra futja, akkor futja egy külön tv-re is. Nehogymár szülőknek van hálója plusz fejenként egy pihenőszoba ti meg ketten legyetek öcséddel egy szobában.
Illetve öcsédet is lázítsd, ő is legyen kiakadva, egy hisztis 5 éves csodákra lehet képest:P
Anyád se semmi. Inkább odaadja a te szobádat apádnak a baromságaira, hogy neki jó legyen, ne kelljen néznie, de az nem zavarja, hogy közben veled mennyire kicsesz.
Szánalmas, hogy ilyennek jut gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!