Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igazságos, hogy egy szobába...

Igazságos, hogy egy szobába raknak az 5 éves öcsémmel, mert apa saját "dolgozószobát" akar?

Figyelt kérdés
Dolgozószoba(apa hívja így) alatt egy pasibarlangot kell érteni, ahova elvonulhat xboxozni, meccset nézni, sörözni, mert anyát zavarja, hogy ezeket a nappaliban teszi. Tudom örüljek, hogy van mit ennem, van hol laknom, vannak ruháim stb., de nem kitolás ez 15 évesen?
2015. nov. 3. 23:15
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
3 es fel szobas a lakas. Egy nappali, a szuleim haloja, az ocsem es az en szobam. Ebbol egy menne most apanak. A nappaliba valo kikoltozes azert nem jo, mert mnt rtam, otg allandoan zaj van, ami csukott ajtonal keresztul is zavaro sokszor. Megprobalom megbeszelni veluk, de egyenlore hajthatatlanok.
2015. nov. 4. 11:00
 22/40 anonim ***** válasza:
84%

15 eves vagy, allj ki magadert!

Mondd meg hogy te nem koltozol es kesz.

2015. nov. 4. 12:43
 23/40 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem kezd látványos maszturbálásba a nappaliban. Ha kötekednek, mondd meg, hogy csinálnád a saját szobádban, de hát az nincs...

Csak leesik nekik, hogy nem lehet egy kamaszt összezárni egy 5 éves gyerekkel.

2015. nov. 4. 12:52
 24/40 anonim ***** válasza:
78%

És anyukád ebbe belemegy?

Ha nekem ilyen önző disznó apám lenne (már bocs), szerintem szóba sem állnék vele többé.

2015. nov. 4. 13:32
 25/40 A kérdező kommentje:
Hat bele, mert apa allandoan a nappaliban xboxozik, es mecset nez, es nem tud tole puhenni, megnezni egy filmet stb.
2015. nov. 4. 13:37
 26/40 anonim ***** válasza:
47%
A 23 as "jól" megfogalmazta te már abban a korban leszel amikor lányokat fogsz hazavinni és ott aludna stb. ezt 1 kicsit nehéz lesz öcséddel megvalósítani.
2015. nov. 4. 13:50
 27/40 anonim ***** válasza:
80%
Jobb otletem van: az ocsed koltozzon ossze anyaddal.
2015. nov. 4. 14:50
 28/40 anonim ***** válasza:
89%

Anyádnak vegyetek egy tévét a hálóba aztán pihenjen meg tévézzen ott. Ha xbox-ra futja, akkor futja egy külön tv-re is. Nehogymár szülőknek van hálója plusz fejenként egy pihenőszoba ti meg ketten legyetek öcséddel egy szobában.

Illetve öcsédet is lázítsd, ő is legyen kiakadva, egy hisztis 5 éves csodákra lehet képest:P

2015. nov. 4. 14:53
 29/40 anonim ***** válasza:
79%
Egy ötéves gyerek este 8-kor már alszik (egy normális családban), sőt, hétvégén még délutánonként is. Neked attól kezdve lábujjhegyen kell majd osonnod a sötét szobátokban? Vagy kiülsz anyukád mellé a nappaliba? Vagy apukádhoz a „játszószobába”?
2015. nov. 4. 15:34
 30/40 anonim ***** válasza:
95%

Anyád se semmi. Inkább odaadja a te szobádat apádnak a baromságaira, hogy neki jó legyen, ne kelljen néznie, de az nem zavarja, hogy közben veled mennyire kicsesz.

Szánalmas, hogy ilyennek jut gyerek.

2015. nov. 4. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!