Más anya is kiakadna, ha a lánya ilyet csinálna?
Én is kiakadnék, mert ez beteges.
Ha belenézel a tükörbe, leméred magad, a cm-ket, akkor is látod a változást.
Ha ennyire részletesen foglalkozol ezzel, akkor valamilyen mentális problémád van, ami könnyen testképzavarhoz és étkezési problémákhoz vezet.
Nagyon furán viselkedsz!
És egy kép erejéig se tudsz felvenni egy tangat?
Ha ilyet csinálnak tuti, hogy csak akkor ha tudom, hogy anyám biztos nem fogja látni
Értem a lényeget, h miért csinálod, de szerintem lassan kitörölhetnéd a legrégebbi képeket. Azokra már nincs szükség, elég csak az előző 2-3 havi kép, nem?
Aztán ha elérted a vágyott súlyt, akkor törölj mindent.
Ha emlékeztetőnek szeretnél képet, hogy motiváljon a súlyod megtartásában, akkor ugyanazon ruhában fényképezkedj havonta és látszani fog h egyre jobban lóg rajtad.
Illetve arcod ne látszódjon a meztelen fotókon, az is fontos. Azt esetleg külön fényképezd le, amikor egyértelmű h ruhában vagy, mint egy igazolványkép.
A havi 1 fotózással nincs semmi baj. Egyáltalán nem sok.
Tele van a net meztelen fotókkal, kit érdekel egy fogyókúrás sorozat :)
A pedókat meg már nem érdekli a kérdező.
Nagyon is jó, hogy dokumentálod a fogyásodat.
Tanga és cicifix? Ne legyünk ennyire prűdek. Magának készíti a fotót.
Ha netán az én gépemre betörtének, a fényképek izgatnának a legkevésbé, más miatt viszont főne a fejem alaposan (egyéb jelszavak, munkák...)
Szerintem annak van mentális baja, aki szerint a saját meztelen tested látványát rejtegetned kellene önmagad elől.
Azoknak igazuk van, akik azt mondják, hogy a gépedet feltörhetik, de azok nem normálisak, akik szerint magadat csak bugyiban láthatod.
senki nem mondta, hogy szégyellje a meztelen testét.
De fotó testrészenként, megjegyzések, blabla, hát ez pont nem arról árulkodik, hogy annyira ki lenne békülve magával.
ÉS így soha nem is lesz, ha kinagyítva nézegeti, mi javítanivaló van még a mellein meg a fenekén...
Más is fogyókúrázott, és dokumentálta már fotóval az eredményt, de normális keretek között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!