Tegnap ruhaban dugtunk a baratommal, szerintetek anya kiakadna, ha megtudna?
Figyelt kérdés
Szoval tegnap anya megengedte,hogy velem aludjon a baratom,de a lelkemre kototte,hogy ne szexeljunk..de nem birtunk ellenallni egymasnak,ezert `ruhaban megdugott`,vagyis imitaltuk a szexet,a boxeren keresztul a puncimhoz dorzsolte a peniszet,rajtam is volt bugyi..szerintetek megmondjam anyumnak?2014. dec. 13. 18:01
1/15 anonim válasza:
Minek mondanád meg? Ez nem szex, max petting
2/15 anonim válasza:
Ilyen életképtelen vagy? Arról is beszámolsz anyunak hogy mekkorát kakiltál?
4/15 To7ka válasza:
Ha engedett együtt aludni, és csak ennyit csináltatok, akkor tökéletesen jó kislány vagy!:D Az elvárásnak megfeleltél, és kiélvezted a helyzetet. Ezt pontosan így kell! Amíg továbbra is meggondolod anyud kérését (és így ő engedékeny marad), nem kell beszámolnod arról, hogy a szabályokon belül mennyire voltál szabad. Még keményebben fogna...
5/15 anonim válasza:
1esnél a pont itt is. De amúgy ilyen fejjel szerintem még jó darabig ne is szexelj. Tisztában kellene lenni azzal, hogy az mi is... Istenem...
6/15 anonim válasza:
Soha nem értettem, ez egyeseknél miért szex.
De légyszi, azt még ne csináljátok, nem kell még több hülye. Így is sok van.
8/15 anonim válasza:
Ez nem szex, illetve nem tudom, hogy miért tartozna anyádra a nemi életed, gondolom te sem faggatod ki.
9/15 anonim válasza:
Lehet náluk úgy kezdődik a nap, hogy Húúú apád úgy meg baszott az este, hogy még most is fáj a seggem!
10/15 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen életképtelen kis sperma...
Nem kell mindenről beszámolni anyucinak. Ennek nincs is nyoma, nem szakadt át a szűzhártyád, kb semmi nem történt!
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!