Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy anya megengedje, hogy a barátommal
aludjak? HELP!
Figyelt kérdés
A barátom 18 éves, én 16. Nagyon-nagyon szeretem!!! És tudom, hogy ő is engem! Egyáltalán nem olyan típus, aki minden buliban felszed egy csajt.. Régóta ismerem, és nem egy nagy csajozós. Egyetlen egyszer és egy lánnyal feküdt, le még, régen, de azt is megbánta. Egyáltalán nem is sürget engem, vár rám. Én még szűz vagyok. Na a lényeg az, hogy még csak egy hónapja vagyunk együtt, ezért megértem, hogy anya nehezen enged ott aludni. De én teljesen megbízok benne és szeretem és ez kölcsönös! És nagyon szeretnénk együtt aludni, de még tényleg CSAK aludni, illetve együtt tölteni az estét, de nem feküdnénk még le.. De anya nem engedi, hogy ott aludjak...:(( Esetleg valami ötletek, hogy megengedje, megnyugodjon? Hasonló esetek?
Jól teszi. Korai ez még...bár nem mintha csak éjszaka ágyban lehetne ... . De így van rendjén.
2013. ápr. 2. 23:16
3/10 anonim válasza:
én is 16éves vagyok, barátom 22. a barátommal még tavaly márciusban jöttúnk össze. anyák nekem sem engedték az ottalvást, inkább jött értem apa éjfélkor (25-25km). először szilveszterkor engedték meg :(
remélem a te anyud ennyire nem szigorú.
mostmár beismerte h tényleg szerethet a barátom ha azóta velem van, és azóta kb. havonta egyszer nála alhatok :)
2013. ápr. 2. 23:21
4/10 anonim válasza:
kedves kérdező! sajnálom, de anyukádnak igaza van
1 hónap, az semmi, még nem is ismered,
nincs hasonló esetek, aki foglalkozik a gyerekkel, az ilyen N
2013. ápr. 2. 23:21
5/10 El Greco válasza:
Ez az anyák feladata...
Jó,persze,én fiúként könnyen beszélek,elvégre egy keményebb este után nem én térnék terhesen haza,úgyhogy engem apám,anyám simán elenged egy kis dorgálással.;)
Szóval légy türelmes,ha sokáig lesztek együtt,és nem történik semmi,csak meglágyul a szíve.Úgyhogy türelem,és kitartás!
2013. ápr. 2. 23:23
6/10 anonim válasza:
20 hónapja vagyunk együtt, és anyàm most sem engedi :///
17/L
2013. ápr. 2. 23:36
7/10 anonim válasza:
Mondd meg h kulonben a dunaba ugrasz
2013. ápr. 2. 23:41
8/10 anonim válasza:
Várjál két évet.
2013. ápr. 3. 06:48
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Kedves 4. válaszoló. Már 2 éve ismerem :) Csak még most jöttünk össze..
7. válaszoló, akkor inkább már a Tiszát mondnám, mival az van közelebb.
2013. ápr. 3. 22:00
10/10 anonim válasza:
Anyádnak igaza van! Túl fiatal vagy hozzá! Vagy terhesen akarsz érettségizni? Különben meg el ne hidd hogy nem történne semmi. A barátnőm már attól benedvesedett ha az ölembe ült. És még sose fordult elő, hogy szex nélkül megúszta volna az ottalvást. A srác 18! Tombolnak benne a hormonok. Egész nap csak a puncira gondol! És ha meg nem fontos neki a szex, ahogy mondja, akkor aludni egyedül is tud. Bújni meg napközben is lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!