Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy mindjárt 17 vagyok és anyám nem engedi meg hogy a barátnőmmel aludjak?

Figyelt kérdés
Azt mondja nagyon fiatal vagyok még ehhez... barátnőm 16, lassan 4 hónapja vagyunk együtt. De ez nagyon égő ezt rajtunk kívül megtudná más kiröhögne

2015. okt. 21. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
54%

Kérlek, "segíts". Világíts rá, miért volt nevetséges az a lány, amiért másképp gondolkodott mint ti.

Most komolyan elmondjam, hogy a 16 miért határ a gyerek és felnőtt között? Hát, ööö...mert van, amiben már kezd olyan lenni, mint egy felnőtt, és van, amiben még gyerek. Ez a legegyszerűbb verzió.

2015. nov. 26. 15:18
 62/63 anonim ***** válasza:
46%

Nem az volt a nevetséges, hogy másként gondolkodott, hanem az, ahogy ezt előadta... érted, ha valaki apácának áll - bár mondjuk ez 81-ben, az eset idején még nem volt divat:) - az sem nevetséges. Ha úgy adja elő, hogy ezzel a véleménnyel ő több vagy jobb a másiknál, na az már röhej.

OK, most már értem, mire gondolsz határ címmel... tudod, ez nagy mértékben egyéni, az egyik 14 éves felnőttebb mint a másik 18 éves, sőt, van aki 40 évesen is a 8 éves szintjén marad érzelmi intelligenciában, és mondjuk képtelen leválni a szülői családjáról, vagy kialakítani egy kapcsolatot. Szóval én ezt nem korhoz kötném...

2015. nov. 26. 16:26
 63/63 anonim ***** válasza:
86%

a barátnő aludjon nálatok. ennyi.

Igazából,az a gáz,hogy ebbe anyád beleszól.az viszont normális és ez az igazság nem akarja,hogy felelőtlenül megdugd.

esetleg probálj vele erről beszélni,ha már hagyod,hogy beleszoljon.

2015. dec. 4. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!