Szerintetek normális hogy mindjárt 17 vagyok és anyám
nem engedi meg hogy a barátnőmmel aludjak?
#30, " Egy normális csaj nem maradna együtt egy ilyen nyomi hisztis kis rinyagéppel mint amilyen te is vagy!" - az ilyesfajta "normális" nők neked vannak adva...mi meg engedelmeddel maradnánk az idézőjel nélküli normális csajoknál, akik nem a "mit tettél le az asztalra" szemét alapján ítélnek, mert nem férjnek megfogható eltartó-balekot keresnek, hanem PÁRT.
2015. okt. 22. 07:49
Oké kérdező, közelítsük meg máshogy. Te mennyit segítesz otthon, milyenek a jegyeid, mennyit hisztizel, feleselsz vissza, követelőzöl, mennyire vered magad az iphone-ért, airmaxért, tehát mi mindent vársz el a szüleidtől, és mi mindent adsz cserébe?
2015. okt. 22. 10:40
" és nem tud semmi módon elégtételt venni a szülein az őt ért veszteség miatt..."
Na bazz!!!
Téged is kár volt megszülni.
2015. okt. 22. 15:48
Kérdező drága, majd akkor játszatok felnőttet, együttalvóst, ha megteremtitek hozzá a kelléket, a lakást! Húzzatok el dolgozni, béreljetek ki egy minigarzont, aztán ott majd mehet a papás-mamás, nem a szüleitek lakásába felhordani az alkalmi, párhónapis kúróspajtásokat...
2015. okt. 22. 16:37
Ez érdekes, hogy állítólag szexeltetek már, de még nem aludtatok együtt......:DD
De gáz, hogy manapság már nincsenek szűz 16 éves lányok...
2015. okt. 22. 17:39
#33, egyben biztos lehetsz, nem én kértem, még csak meg se kérdeztek róla, ergo semmiféle felelősségem sincs az adott kérdést illetően.... szerintem Kérdező is pont ugyanígy van vele.... (meg úgy kb 7 milliárd ember)
2015. okt. 22. 19:06
#35, miért, mennyivel lennének jobbak, mint a 16 éves nem szűz lányok?
2015. okt. 22. 19:07
Örülök, hogy sikerült lepontozni az értelmes válaszomat. Az itteni kérdéseket olvasva mindig megdöbbenek, hogy a nagy átlaghoz képest nekem milyen jó kapcsolatom van a szüleimmel. 3 hónap után aludtunk először együtt barátommal, 2 hétre rá első szex. 2,5 éve együtt vagyunk, első kapcsolat. Amelyik bolond szülő tilt mindent, attól a gyerek az első leendő alkalommal menekülni fog, és a jó kapcsolatot hírből sem ismerik majd. Nálam ilyen tévedésből sem fog előfordulni, de ti maradjatok csak ilyen szűk látókörűek.
19L
2015. nov. 1. 15:00
39/63 A kérdező kommentje:
Egyetértek az előzővel, ez mi már hogy tudják mindkettőnk szülei hogy már lefeküdtünk, de én anyám nem engedi hogy együtt aludjunk. Most komolyan mitől félt már b+????? Azt mondja hogy ha együtt alszunk már az lesz a következő hogy össze akarunk költözni. Uramisten -.-"
40/63 A kérdező kommentje:
Nem értem mi lesz azzal rosszabb hogy egy ágyban alszunk. Vagy anyámnak ez miért jobb. Amikor megyek barátnőmhöz akkor meg folyton kérdezi hogy adjon-e gumit. Ha nyugodtan b4szhatunk, akkor egy ágyban aludni miért nem lehet??? Fuck logic
Kapcsolódó kérdések: