Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy mindjárt 17 vagyok és anyám nem engedi meg hogy a barátnőmmel aludjak?

Figyelt kérdés
Azt mondja nagyon fiatal vagyok még ehhez... barátnőm 16, lassan 4 hónapja vagyunk együtt. De ez nagyon égő ezt rajtunk kívül megtudná más kiröhögne

2015. okt. 21. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
65%
Mondd meg neki, hogy már szexeltetek.
2015. okt. 21. 22:39
 12/63 anonim ***** válasza:
25%

Elmész a lányhoz délután, meglesz a mise, aztán spurizol haza. 1-2 év múlva meg ott is aludhatsz. Ennyi.

17 évesen már hétvégén megengedném, de csak akkor, ha kikérdezem a "leckét" és tudja:D Mármint védekezés, miegymás:D De ezt úgy kell elképzelni, hogy mikor kérdezné, hogy együtt alhat e a párjával hétvégén, akkor rákérdeznék, hogy ugye valamelyikőtök védekezik? Legszívesebben csak akkor engedném meg, ha bogyót szedne a lány, a fiú meg gumit húzna-nekem lányom van, és ki tudja, lehet, hogy a srác nemi beteg...soha nem lehet tudni. Persze mire odajut majd a lányom-jelenleg 5 éves-kitanítom ezekre:D

4 hónapos együtt járás nektek sok, szülőknek meg semmi. Talán ez is a baj...habár tényleg, nem tudom, mit gondolnak, hogy majd 6 év után megfoghatod a kezét, vagy mi?:D Mondjuk 16 éves lányomnak még ha lehet, megakadályoznám, hogy lefeküdjön bárkivel is. Majd ha minimum betölti a 17-et és bogyót írattam fel neki.

2015. okt. 21. 22:40
 13/63 anonim ***** válasza:
42%
Már hogy ne lenne normális? Egy 17 és egy 16 éves gyerekről van szó. Hiába hiszik hogy ők már nagy felelősségteljes felnőttek, attól még nem lesznek azok. 4 hónap meg semmi, ennyi idő után még nem is ismeritek egymást teljesen. Ne akarjatok még együtt aludni meg szexelni, mert nyilván az történne. De az még valóban korai lenne 4 hónap járás után...
2015. okt. 21. 22:41
 14/63 anonim ***** válasza:
38%

"Már hogy ne lenne normális? Egy 17 és egy 16 éves gyerekről van szó." - és gondolj bele, 14 éves kortól nyugodtan és abszolút legálisan létesíthetnek szexuális kapcsolatot...

Szóval őszinte együttérzésem, Kérdező...

2015. okt. 21. 22:49
 15/63 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, hogy hülyeség, de szerintem beválna. Mondd anyádnak, hogy már szexeltetek és védekeztek, nyugi van. Mert nyilván ezen parázik ő is.
2015. okt. 21. 23:05
 16/63 anonim ***** válasza:
43%

" 14 éves kortól nyugodtan és abszolút legálisan létesíthetnek szexuális kapcsolatot... "

Elárulom, 18 év alatti 12 év felettivel is szexelhet büntetlenül, de más a büntetőjogi kategória, és más az, ami kívánatos.

Abszolút nem normális dolog, hogy 15 éves gyerekek együtt alvóst játszanak, egy mindössze pár hónapos kapcsolat meg csak a ráadás.

Nagyon égő, többen röhögnek azon, hogy kis 15-16 évesek azon rugóznak, hogy miért nem aludhatnak együtt.

2015. okt. 21. 23:15
 17/63 anonim ***** válasza:
48%

Ja, és tök mindegy, hogy szexeltek-e már vagy sem.

Ebben a korban egy kapcsolat nem tart sokáig az esetek 90%-ban. Mire nagykorú lesz a leányka, akár megfordul ottalvósan akár 5-6 fiú ágyában. Hát ehhez csak gratulálni lehet.

2015. okt. 21. 23:18
 18/63 anonim ***** válasza:
65%

Kösz, hogy elárultad:) - egyébként én is tudom, csak nem akartam bonyolítani...

Az meg nézőpont kérdése, hogy ki szerint mi az égő, szerintem spec a "rendpárti-értékelvű-konzervatív"-nak attitűd az. Őszintén sajnálom azokat, akiket ilyen szemléletű szülőkkel ver az élet...

2015. okt. 21. 23:19
 19/63 anonim ***** válasza:
39%
Anyaként én sem engedném, nem azért mert meg akarom mutatni hogy anya vagyok, csak ez nálunk nem szokás, és nem is lesz az, kész, majd együtt alszotok a saját házatokban, albérletetekben, ennyi.
2015. okt. 21. 23:20
 20/63 anonim ***** válasza:
51%
#17 "Mire nagykorú lesz a leányka, akár megfordul ottalvósan akár 5-6 fiú ágyában. Hát ehhez csak gratulálni lehet." - miért, az szerinted olyan borzalmasan sok??? Mert szerintem egy teljesen átlagos, ha úgy tetszik "normális" mennyiségű szexuális tapasztalat... és hát ezerszer inkább egy ilyen partnert, mint egy "majd csak házasság/érettségi/munkába állás/akármi után" típusút.
2015. okt. 21. 23:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!