Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy mindjárt 17 vagyok és anyám nem engedi meg hogy a barátnőmmel aludjak?

Figyelt kérdés
Azt mondja nagyon fiatal vagyok még ehhez... barátnőm 16, lassan 4 hónapja vagyunk együtt. De ez nagyon égő ezt rajtunk kívül megtudná más kiröhögne

2015. okt. 21. 22:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
51%
(És ha már célzott az illető a szüzekre: történetesen volt egy kapcsolatom egy, a kapcsolatunk kezdetén szűz, 25 éves lánnyal. Hát... hogy én "milyen erkölcstelen" vagyok, nahát... 25 éves "gyerek", mert még szűz volt... a lányról nem is beszélve, hogy a lány ilyen sokáig tartotta a szüzességét.... Gondolom az iléető szerint ő meg léha életű nőcske... a beszólogató illető logikájából kiindulva... Én meg, őszerinte "erkölcstelen szakember"... még viccnek is gyenge, ahogy megnyilvánult az illető... Ezek után hadd ne mondjak véleményt az ő erkölcséről... Jobban jár, ha nem fejtem ki.)
2015. nov. 4. 20:54
 52/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes, megértő válaszolat. Igen, utóbbi válaszoló, amit írtam azt annak a bunkónak írtam akinek törölték a válaszát. De most komolyan. Aki ellenzi és azt mondja hogy 16 évesen az nem normális, az föl tud hozni legalább 1 észérvet???? Nem tudtok 1 észérvet se mondani. Am meg miért ne lehetne komoly kapcsolatunk???? Csak mert 16 évesek vagyunk? Úgy bírom az ilyeneket..... 4 hónapja együtt vagyunk és semmi probléma. De tényleg, hozzatok mát fel legalább 1 észérvet hogy miért rossz ha együtt alszunk
2015. nov. 4. 22:31
 53/63 anonim ***** válasza:
62%

Mert a pápa azt mondta. :)

És miért mondja ezt a pápa?

Csak.

(Értsd: Csak azért, hogy roncsolja a hívők öneértékelését. "Bűnösök vagyunk mind." Ismerős a manipulált szent könyvből?

Csak a pedofil pápa és pedofil papok nem bünösök...)

Igen, a politikusok egy része meg kezet ráz és megegyezik -többek között- a Vatikánnal... ebben abban...

Na de ez nem tartozik részletesen a kérdéshez. Csak, gondoltam, valamiféle ironikus megközelítésű válasszal is szoglálok.

Komolyra fodítva:

teljesen oké, h feltetted kérdésed, kedves kérdező, de szerintem ne húzd fel magad túlzottan a bunkókon. ;) És nem kell annyira megfelelni mindenkinek. Fontos h meghallgasd szakemberek és mások meglátását, osztasz-szorzol, aztán dönthetsz önállóan.

A felnőtté váláshoz amúgy is a józan, megfontolt, alapvetően önálló döntéshozatal az egyik meglapozó lépés. :) Feltételezem, nem önigazolásképp tetted fel a kérdést. Akor meg szerintem hallgass meg még néhány további értelmes további váalszolót is,

de ne agyald túl. Ez nem annyira összetett kérdés. ;-)

Jóból mondom. :)

2015. nov. 5. 18:00
 54/63 anonim ***** válasza:
25%
szerintem Anyukád a nem várt gyermekáldástól fél. Nem tudom, ismered-e rendesen a védekezési módokat, szerintem ezt kellene megbeszélned vele, vagyis hogy tudsz vigyázni. (már ha tényleg fel tudsz húzni egy gumit)
2015. nov. 9. 08:14
 55/63 anonim ***** válasza:
49%

Aki az 53-ast lepontozta, azt

vagy nem érti az iróniát,

vagy fejet hajt a Vatikán világhatalmi aljasságai előtt.

2015. nov. 9. 12:46
 56/63 anonim ***** válasza:
28%
kérdező, ha olyan nagyok vagytok 16 évesen, akkor gondolom rendszeresen diákmunkázol is iskola mellett, hogy mivel felelősségteljes, komoly 16 éves férfiként ne a szüleidnek kelljen állnia a bulikat, szórakozást igaz? Ja hogy ahhoz még gyerek vagy? Akkor hogy is van ez?
2015. nov. 9. 13:53
 57/63 anonim ***** válasza:
72%
Látom meg kell ismételni azt a tényt, miszerint a szülő vállalt gyereket, és nem a gyerek szülőt... őt a kutya sem kérdezte, hogy meg akar-e születni...
2015. nov. 9. 14:56
 58/63 A kérdező kommentje:
56-os... úristen. Sztem inkább bújj el mert most mindenki ki fog röhögni téged
2015. nov. 9. 22:07
 59/63 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem meg igaza van. Az öcsém pl. nálam sokkal fiatalabb. Egyszer kérdezett a szexről. Mondtam neki, hogy szerintem oké, amennyiben mindkét fél tudatában van a lehetséges kockázatoknak és következményeknek, és azt vállalva cselekszik.

Így hát nem értem azt a hozzászólást, melyben kiröhögték a lányt, aki "csak" érettségi utánra gondolta.

Plusz, a 16 az határ a gyerek-felnőtt között. Nyilván nincs értelme a vaskalapos szigornak, de majd rájössz felnőttként, hogy a fiatalabbak (sok minél fiatalabbak, ez annál igazabb) mindig sokkal forradalmibbnak és okosabbnak hiszik magukat.

Szóval, ahogy szépen megfogalmaztad, ha már "b4szhattok", akkor az együtt alvás kérdésnek nem sok értelme van - közben meg mégis, de nehezen tudnám megfogalmazni. A lényeg: hajrá, felelősséggel!

2015. nov. 26. 13:53
 60/63 anonim ***** válasza:
86%

"Így hát nem értem azt a hozzászólást, melyben kiröhögték a lányt, aki "csak" érettségi utánra gondolta.

Plusz, a 16 az határ a gyerek-felnőtt között." - MIT nem értesz rajta, és MILYEN határra gondolsz?

(én írtam azt a hozzászólást, szívesen segítek...)

2015. nov. 26. 14:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!