Szerintetek normális hogy mindjárt 17 vagyok és anyám nem engedi meg hogy a barátnőmmel aludjak?
Mert a pápa azt mondta. :)
És miért mondja ezt a pápa?
Csak.
(Értsd: Csak azért, hogy roncsolja a hívők öneértékelését. "Bűnösök vagyunk mind." Ismerős a manipulált szent könyvből?
Csak a pedofil pápa és pedofil papok nem bünösök...)
Igen, a politikusok egy része meg kezet ráz és megegyezik -többek között- a Vatikánnal... ebben abban...
Na de ez nem tartozik részletesen a kérdéshez. Csak, gondoltam, valamiféle ironikus megközelítésű válasszal is szoglálok.
Komolyra fodítva:
teljesen oké, h feltetted kérdésed, kedves kérdező, de szerintem ne húzd fel magad túlzottan a bunkókon. ;) És nem kell annyira megfelelni mindenkinek. Fontos h meghallgasd szakemberek és mások meglátását, osztasz-szorzol, aztán dönthetsz önállóan.
A felnőtté váláshoz amúgy is a józan, megfontolt, alapvetően önálló döntéshozatal az egyik meglapozó lépés. :) Feltételezem, nem önigazolásképp tetted fel a kérdést. Akor meg szerintem hallgass meg még néhány további értelmes további váalszolót is,
de ne agyald túl. Ez nem annyira összetett kérdés. ;-)
Jóból mondom. :)
Aki az 53-ast lepontozta, azt
vagy nem érti az iróniát,
vagy fejet hajt a Vatikán világhatalmi aljasságai előtt.
Szerintem meg igaza van. Az öcsém pl. nálam sokkal fiatalabb. Egyszer kérdezett a szexről. Mondtam neki, hogy szerintem oké, amennyiben mindkét fél tudatában van a lehetséges kockázatoknak és következményeknek, és azt vállalva cselekszik.
Így hát nem értem azt a hozzászólást, melyben kiröhögték a lányt, aki "csak" érettségi utánra gondolta.
Plusz, a 16 az határ a gyerek-felnőtt között. Nyilván nincs értelme a vaskalapos szigornak, de majd rájössz felnőttként, hogy a fiatalabbak (sok minél fiatalabbak, ez annál igazabb) mindig sokkal forradalmibbnak és okosabbnak hiszik magukat.
Szóval, ahogy szépen megfogalmaztad, ha már "b4szhattok", akkor az együtt alvás kérdésnek nem sok értelme van - közben meg mégis, de nehezen tudnám megfogalmazni. A lényeg: hajrá, felelősséggel!
"Így hát nem értem azt a hozzászólást, melyben kiröhögték a lányt, aki "csak" érettségi utánra gondolta.
Plusz, a 16 az határ a gyerek-felnőtt között." - MIT nem értesz rajta, és MILYEN határra gondolsz?
(én írtam azt a hozzászólást, szívesen segítek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!