Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam a barátnőmmel strandon és olyan furcsán dudorodott alul a bugyija, mintha farka lett volna, vagy be lett volna oda gyűrve valami, ez normális?
Figyelt kérdés
Nem láttam még előtte meztelenül.2015. júl. 20. 14:57
1/10 anonim válasza:
Ezt már én is néha megfigyeltem lányoknál. Ha nem borotválja, az is "dudorodhat", vagy a szervének is lehet olyan kis aranyos formája.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Lehet akkor a csuklója! Hány éves a csaj? Itt az idő,hogy felderítsd a terepet!
7/10 anonim válasza:
Esetleg megvolt neki és betét volt a bugyingójában?
9/10 opened paradise válasza:
Csomó szivacsos bikini van,lehet csak felszívta.
10/10 anonim válasza:
Én inkább az átlagosnál nagyobb kisajkakra tippelnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!