Szerintetek normális hogy mindjárt 17 vagyok és anyám nem engedi meg hogy a barátnőmmel aludjak?
Nem lehet, hogy a lanyt "félti"?
O hany evesen szült téged? ( ha mem vagyok tul indiszkret)
3 hónap után együtt aludtunk barátommal. Első kapcsolat mindkettőnknek, 16 évesek voltunk. Fél hónapra rá feküdtünk le. Immár 2,5 éve együtt vagyunk. Nekünk szüleink szinte egyből megengedték. Ti tudjátok, milyen szinten van a kapcsolatotok. Nem a szülők.
19L
Tök égő...Cseréld le a szüleidet a lányéval.
Amúgy, ha a lány szülei engedik, nem is kell "aludni" ott. Elintézitek , aztán mehetsz haza anyáékhoz.
Képzeljétek írtam egy vâlaszt küldeni akartam de pobt lejárt a gép úgyhogy ujván irom a vâlaszt a telónról:
. Nem. 17 éves vagy 1 êvet kibírsz és nem szolhat bele anyád a dolgaidba
Szerintem normális, de egy szint után már nem lesz az. Próbáld meg, hogy a barátnődet többször viszed el hozzátok, ismerjék meg a szüleid. Esetleg a szüleit is ismerjék meg. Mi amikor összejöttünk a barátom 21 volt és az anyukája állandóan hívogatta, hogy hol van, mikor megy haza, ne késsen. 21!!!! Nem 16-17. Hát, érdekes volt, de túléltük, bemutatott a szüleinek, megkedveltek és most leszünk 5 éve együtt, abból 2 éve együtt élünk.
Nem ciki amúgy ha valaki félti a gyerekét és nem vagytok semmiről lemaradva, sőt. A lány nem aludhat esetleg nálatok? Ha nem, akkor türelem.. fel fogja adni anyukád is előbb-utóbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!