Mit csináljak a 26 éves lányommal, hogy végre elmenjen dolgozni?

"nem merte felhívni"
Gondolom valami pszichés problémája lehet, pl. szociális fóbia plusz írtad hogy túlsúlyos így valószínűleg önbizalom hiányos is.
Nem lehurrogni kellene, hanem segíteni neki, mert ha nem merte felhívni akkor nem csak egyszerű lustaságról van szó.

29: mindenki tudja, hogy aktív korú fht-ről van szó. Amihez regisztrált, együttműködő álláskeresőnek kell lenni, évi 30 nap munka kell, vagy legalább képzésben való részvétel.
Kizárt, hogy kapja, ha soha nem dolgozik...
Én megpróbáltam neki mindenhogyan segíteni, mondtam, hogy megyek vele futni, konditerembe, vettem neki fitness DVD-ket , de nem él a lehetőségekkel.
A rokon lány december óta munkanélküli, és mégis kapja a segélyt...

Ha eddig nem kapott egy fillért se, mégis megvolt mindene, akkor most, hogy kap pénzt biztos nem fog elmenni dolgozni!
Vedd el tőle ezt a pénzt, ne engedd, hogy elszórja saját magára, amire meg kellene azt meg te veszed meg!

Senkit nem érdekel a rokon, nincs mégy egy éve, de ha nem húz el most dolgozni, decembertől egy fillért se kap.
A lányod viszont évek óta nem dolgozik...

Kérdező, ha nem megváltozott munkaképességű, egészségkárosodott, nem járt le az állaskeresési folyósítása (nem, mert nem kapott), akkor két éves együttműködés után jár...
És az egy fogy. egységre jutó jövedelmetek nem lehet több 25.650-nél. Ha hárman élnétek egy minimálbérből, már meghaladnátok.
Vagy ő ver át, vagy te nem mondasz igazat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!