Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem mindegy, meddig bulizom...

Nem mindegy, meddig bulizom és mikor? Költözzek el, vagy mi?

Figyelt kérdés

Kikészít az anyám, csak veszekszünk az utóbbi időben.

Nem érti, hogy miért szeretek mostanában annyira bulizni. Eddig is sokszor mentem, hétköznapokon is az egyetemistákkal, idősebb barátaimmal, de most olyan helyzetben vagyok, hogy megőrülök a 4 fal között. Kell valami/valaki, aki eltereli a figyelmemet.

Anya pedig ezt nem fogja fel, azt mondogatja, hogy teljesen kizárom az életemből és már alig vagyok itthon és csak felidegesítem hajnalok hajnalán. Nem. Ő reagálja túl. Ma is hazajöttem 2 körül, beviharzott a szobámba és elkezdett üvöltözni. Ha aludt volna tovább, semmi baj nem lett volna.

Ha apánál vagyok, akkor semmi megjegyzést nem kapok, elfogadja és kész.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy "a dolgom a tanulás", megjegyezném, hogy van már 2 emelt érettségim (előrehozottan) és idén csak 3 tárgyból kell érettségiznem. Az egyetem, ahová megyek, amúgy is fizetős, szóval nem is kell túlhajtanom magam.

Meg anya nem az a fajta, hogy szigorú lenne, vagy annyira komolyan venné a gimnáziumot (tudja, hogy amit kell, megtanulom itthon, vagy különórán).

Eddig nem akartam elköltözni, de már komolyan fontolgatom. Lehet, hogy csak pár hét nyugalom kéne nekünk, vagy nem tudom.

Végzős vagyok, szóval már nem kell úgy kezelnie, mint egy kisiskolást.

2015. okt. 9. 15:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

20nak!

Tini szerelmem volt es hazassag lett. . Na?! ;) elso "pasi"

Am meg:

Nyugi, majd lesz jobb..... bulizz, de ne menjen a tanulas rovasara... anyukad aggodik hogy valami hülyeséget csinalsz.

Majd ha anya leszel megtudod te is.

2015. okt. 10. 00:01
 32/32 anonim ***** válasza:

9-re jársz suliba, ha nem mész be egy kötelező órára, le van igazolva, nincs probléma. Veszekedsz édesanyáddal, mert rajtad van a világfájdalom a barátnőd meg a hapsid miatt, idősebbekkel bulizol szinte minden nap, részegen hazaesel hajnali 2 körül.

Gratulálok kislány, te nagyon felnőtt vagy. Sőt, hiper-szuper mega-giga felnőtt vagy, le a kalappal.

Innen már csak egy lépésre van a terhesség, hogy tinimami legyél.

Csak egy kérdés: a különórákat és a bulizásodat ki pénzeli?

2015. okt. 13. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!