Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem mindegy, meddig bulizom...

Nem mindegy, meddig bulizom és mikor? Költözzek el, vagy mi?

Figyelt kérdés

Kikészít az anyám, csak veszekszünk az utóbbi időben.

Nem érti, hogy miért szeretek mostanában annyira bulizni. Eddig is sokszor mentem, hétköznapokon is az egyetemistákkal, idősebb barátaimmal, de most olyan helyzetben vagyok, hogy megőrülök a 4 fal között. Kell valami/valaki, aki eltereli a figyelmemet.

Anya pedig ezt nem fogja fel, azt mondogatja, hogy teljesen kizárom az életemből és már alig vagyok itthon és csak felidegesítem hajnalok hajnalán. Nem. Ő reagálja túl. Ma is hazajöttem 2 körül, beviharzott a szobámba és elkezdett üvöltözni. Ha aludt volna tovább, semmi baj nem lett volna.

Ha apánál vagyok, akkor semmi megjegyzést nem kapok, elfogadja és kész.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy "a dolgom a tanulás", megjegyezném, hogy van már 2 emelt érettségim (előrehozottan) és idén csak 3 tárgyból kell érettségiznem. Az egyetem, ahová megyek, amúgy is fizetős, szóval nem is kell túlhajtanom magam.

Meg anya nem az a fajta, hogy szigorú lenne, vagy annyira komolyan venné a gimnáziumot (tudja, hogy amit kell, megtanulom itthon, vagy különórán).

Eddig nem akartam elköltözni, de már komolyan fontolgatom. Lehet, hogy csak pár hét nyugalom kéne nekünk, vagy nem tudom.

Végzős vagyok, szóval már nem kell úgy kezelnie, mint egy kisiskolást.

2015. okt. 9. 15:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%
Bekepzelt elkenyeztetett hulye p.csanak tunsz az irasod alapjan, azt csinalsz amit akarsz tolem.
2015. okt. 9. 15:05
 2/32 A kérdező kommentje:

Akkor miért válaszolsz?

Tudod, az oldal lényege a segítségnyújtás.

2015. okt. 9. 15:06
 3/32 anonim ***** válasza:
91%
Költözz el. Vagy mi.
2015. okt. 9. 15:11
 4/32 A kérdező kommentje:
De félek, hogy akkor megsértődik rám és nem szól majd hozzám.
2015. okt. 9. 15:11
 5/32 anonim ***** válasza:
91%

Költözz.

(De szeretem gyerekek szájából hallani ezt a "nem bírom a 4 fal közt, kell a figyelemelterelés" dumát. Nagyon komolyan hangzik.)

2015. okt. 9. 15:12
 6/32 anonim ***** válasza:
84%
Mi lesz veled egyetemen, ha már a középiskola ekkora stressz? :D
2015. okt. 9. 15:15
 7/32 anonim ***** válasza:
95%

Az könnyen lehet, de ilyen viselkedéssel ne is várj mást.

Az nem fordult meg a kis neuronokkal dúsított fejedben, hogy mondjuk félt?

És mondjuk tényleg pihenni szeretne, és az, hogy rendszeresen kettő-három környékén mászol haza, nem csak zavaró, hanem egészen addig ette az ideget, hogy mi van a lányával. (Nem drogozta-e be valaki, és lopta/erőszakolta meg, nem ment-e el valami félrészeg sráccal, akivel felcsavarodtak a fára az első kanyarnál és még sorolhatom.)

Ismeri a barátaidat?

Tud kit hívni, ha téged nem ér el?

Nem lehet hogy kicsit sűrűn jársz el?

2015. okt. 9. 15:17
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmúltál 18, és tudod finanszírozni, költözz! Ami anyukádat illeti, szerintem jó fej, hogy hét közben is tűri a bulit. Talán nem üvöltözne, ha hét közben 11-re vagy legkésőbb éjfélre haza érnél.
2015. okt. 9. 15:18
 9/32 anonim ***** válasza:
89%
Én elhiszem, hogy érdekesebb a társasági élet, de egy kicsit vegyél vissza. Szuper hogy már van emelt érettségid, de attól nem te sz.,tad a spanyol viaszt. Tudtommal nem árt a fizetős egyetemen is a tanulás. Illetve, ha most lerontod a jegyeidet, akkor nézheted az egyetemet. Még nem vagy felnőtt, esetleg nagykorú. A kettő nem ugyanaz! És szerintem nem csak jogaid vannak, hanem kötelességeid is, ezt ne felejtsd el. Bezzeg az jól esik, hogy van pénz bulira, meg egyetemre. Kicsit tedd le a nagy arcot, és szállj magadba.
2015. okt. 9. 15:19
 10/32 A kérdező kommentje:

Nem a középiskola miatt vagyok stresszes, az egy percig sem izgat. Hiszen oda megtanulom, amit kell és kész.

A baj az, hogy a volt barátom egy szemét, hazug d..nó, a volt legjobb barátnőmnek pedig senki nem tanította meg, hogy egy 2 és fél éves kapcsolatot tönkretenni egy kalandért nem szép dolog, főleg, ha a srác a legjobb barátnőnk pasija. Szóval mostanában ezért picit feszült vagyok, igen. :)

Nem aggódott, már aludt. Írta is, hogy 10 után ne hívjam, mert megy aludni.

Nem ébred fel, ha megyek haza, mert nagy a házunk, nem hallatszik semmi a csukott ajtón át.

2015. okt. 9. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!