Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem mindegy, meddig bulizom...

Nem mindegy, meddig bulizom és mikor? Költözzek el, vagy mi?

Figyelt kérdés

Kikészít az anyám, csak veszekszünk az utóbbi időben.

Nem érti, hogy miért szeretek mostanában annyira bulizni. Eddig is sokszor mentem, hétköznapokon is az egyetemistákkal, idősebb barátaimmal, de most olyan helyzetben vagyok, hogy megőrülök a 4 fal között. Kell valami/valaki, aki eltereli a figyelmemet.

Anya pedig ezt nem fogja fel, azt mondogatja, hogy teljesen kizárom az életemből és már alig vagyok itthon és csak felidegesítem hajnalok hajnalán. Nem. Ő reagálja túl. Ma is hazajöttem 2 körül, beviharzott a szobámba és elkezdett üvöltözni. Ha aludt volna tovább, semmi baj nem lett volna.

Ha apánál vagyok, akkor semmi megjegyzést nem kapok, elfogadja és kész.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy "a dolgom a tanulás", megjegyezném, hogy van már 2 emelt érettségim (előrehozottan) és idén csak 3 tárgyból kell érettségiznem. Az egyetem, ahová megyek, amúgy is fizetős, szóval nem is kell túlhajtanom magam.

Meg anya nem az a fajta, hogy szigorú lenne, vagy annyira komolyan venné a gimnáziumot (tudja, hogy amit kell, megtanulom itthon, vagy különórán).

Eddig nem akartam elköltözni, de már komolyan fontolgatom. Lehet, hogy csak pár hét nyugalom kéne nekünk, vagy nem tudom.

Végzős vagyok, szóval már nem kell úgy kezelnie, mint egy kisiskolást.

2015. okt. 9. 15:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

" már aludt. Írta is, hogy 10 után ne hívjam, mert megy aludni.

Nem ébred fel, ha megyek haza,"

ez es az hogy kettokor bejott uvoltozni egyutt nem lehet igaz, mivel kizarja egymast.

Ha bejott, ES nem ebred fel, akkor nem aludt.

Ha bejott, es aludt, akkor nyilvan felebredt.

Ha aludt, es nem is ebredt fel, akkor meg nem johetett be.

2015. okt. 9. 15:28
 12/32 anonim ***** válasza:
80%

Ami meg a kapcsolatot illeti, mit sajnalsz belole? A "baratno" lathatolag nem volt az, akkor meg nem is kar erte.

A sracot ha egy kaland miatt kidobtad, az a te dontesed, de egy kancsere miatt meg nem dol ossze a vilag.

2015. okt. 9. 15:30
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
Hát ilyen "megcsaltak ezért kivagyok" bulizásokba én sem szívesen engedném a gyerekem.
2015. okt. 9. 15:31
 14/32 A kérdező kommentje:

Hát ezek szerint most csak felébredt. Nagy kaland, mondhatom.

Hogyhogy mit sajnálok?

Elveszítettem a legjobb barátnőmet, akivel 4 éves korunk óta elválaszthatatlanok voltunk. Együtt jártunk mindenhová, kulcsunk volt a másikhoz, a családjaink is jóban vannak (közös bulik, utazások, stb).

Szakítottam az első barátommal is, akivel már az összeköltözést terveztük az érettségi után. Szóval most muszáj másokkal ismerkednem, hogy ne érezzem magam egyedül.

2015. okt. 9. 15:40
 15/32 anonim ***** válasza:
96%

Sejtettem, hogy pasi van a dologban.

Most rossz, de hidd el idővel jobb lesz. A barátnő meg nem barátnő.

Anyukád meg valszeg félt is. Erre kicsit legyél tekintettel.

2015. okt. 9. 15:42
 16/32 anonim ***** válasza:
78%
Lesznek az életben nagyobb gondok is, kislány...
2015. okt. 9. 15:42
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

Csak toled fugg mi lesz a vegkimenetel, te dontod el megtartod e a ketto kozul barmelyiket.

Ha a srac olyan sokat jelent neked, akkor felejtsd el a kalandjat.

Ha a lany jelent annyit, 4 eves kor ota satobbi akarmi, akkor neki felejtsd el a kalandjat.

Ha egyiket se akarod, akkor ne tedd, de akkor meg vedd tudomasul a sajat dontesed es ne idd magad hulyere sajat magad miatt.

Hoztal egy dontest, akkor most mar tartsd hozza magad.

2015. okt. 9. 15:47
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Attól mert alszik, még félthet, hiszen csak bement a szobádba.

Amit írtam,(7. válasz) azt csak tapasztalatból írtam, amit látok.

Értem én, hogy barátnődet elvesztetted-ez van, én is átestem ezen, ugyanúgy mint te. Előfordul az ilyen.

Pasi...igen, ilyen is van, attól még fiatal vagy, lesz másik, hidd el.

A legközelebbivel jobban kijössz.

Viszont továbbra is azt gondolom, hogy szerkeszd át ezt a bulizom és csak akkor nem vagyok egyedül dogot, mert se közel, se távol nem lesz jó vége.

2015. okt. 9. 15:50
 19/32 anonim ***** válasza:
48%
Baratnoddel meg beszelgess el, ki tudja miert tortent, lehet hogy hatalmas viharok dulnak az o lelkeben is, es azert botlott olyan szerencsetlenul belecsuszva a szerszamba mert szornyu tragedia tortent vele nemreg, mittudomen pl felfutott a szem azon a kedvenc harisnyajan amit meg az azota rakban meghalt kedvenc nagymamajatol kapott meg valami satoros unnepre, aztan maris szent lesz a beke.
2015. okt. 9. 15:57
 20/32 Költőnő? ***** válasza:
70%

igen, a tiniszerelmek mind összeköltözéssel és házassággal végződnek.

Nem bántani akarlak, de bírom mikor egy gyerek azt bizonygatja, h már nem az ettől még gyerekesebbé válik.

Nem attól lesz vki gyerek, h bulizik e még vagy sem.

Majd ha már nem tombolnak úgy a hormonjaid, lenyugodtál, esetleg önálló életed lesz, amiért felelősséget is vállalsz; na akkor talán már elindult vmi.

2015. okt. 9. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!