Nem mindegy, meddig bulizom és mikor? Költözzek el, vagy mi?
Kikészít az anyám, csak veszekszünk az utóbbi időben.
Nem érti, hogy miért szeretek mostanában annyira bulizni. Eddig is sokszor mentem, hétköznapokon is az egyetemistákkal, idősebb barátaimmal, de most olyan helyzetben vagyok, hogy megőrülök a 4 fal között. Kell valami/valaki, aki eltereli a figyelmemet.
Anya pedig ezt nem fogja fel, azt mondogatja, hogy teljesen kizárom az életemből és már alig vagyok itthon és csak felidegesítem hajnalok hajnalán. Nem. Ő reagálja túl. Ma is hazajöttem 2 körül, beviharzott a szobámba és elkezdett üvöltözni. Ha aludt volna tovább, semmi baj nem lett volna.
Ha apánál vagyok, akkor semmi megjegyzést nem kapok, elfogadja és kész.
Mielőtt jönnétek azzal, hogy "a dolgom a tanulás", megjegyezném, hogy van már 2 emelt érettségim (előrehozottan) és idén csak 3 tárgyból kell érettségiznem. Az egyetem, ahová megyek, amúgy is fizetős, szóval nem is kell túlhajtanom magam.
Meg anya nem az a fajta, hogy szigorú lenne, vagy annyira komolyan venné a gimnáziumot (tudja, hogy amit kell, megtanulom itthon, vagy különórán).
Eddig nem akartam elköltözni, de már komolyan fontolgatom. Lehet, hogy csak pár hét nyugalom kéne nekünk, vagy nem tudom.
Végzős vagyok, szóval már nem kell úgy kezelnie, mint egy kisiskolást.
Node most cinizmust felreteve, a legkomolyabban kerdezem, ha elveszitettel ket ilyen szamodra fontos, eddig hozzad legkozelebb allo embert, akkor miert kell elmarnod azt aki maradt?
Ismeretlenekben keresel tamaszt meg javulast, nem logikusabb volna hogy anyad engedd kicsit kozelebb magadhoz? Tudod ha valakiben, akkor benne nem kell majd ilyen szinten csalodnod az eletben.
Engedd kozelebb magadhoz, ra van szukseged most nem a hajnalig tarto ivaszatokra.
Anyukád valószínűleg félt, szerintem beszéld meg vele a dolgaidat. Ő mindig melletted lesz, nem úgy, mint a szemét ál barátnők és a pasik.
Így is nagyon engedékeny, sokakat nemohogy hétköznap, de egyáltalán nem engednek el bulizni ennyi idősen, érettségi előtt.
Becsüld meg, hogy ilyen anyukád van.
úgy hogy másnap iskola, jogos a kiakadàsa, hogy hajnal kettőre esel haza. egyébként miből költöznél el?
a volt baratodrol örülj, hogy kiderult hogy ilyen. egyébként mást is csaltak már meg(jelen..) de ettől még nem áll meg az élet. tovább kell menni és csinálni a dolgod
hogy hétvégén mit csinálsz a te dolgod, de hétköznap hajnalban haza érni elég gáz
másnap hogy tudsz figyelni így a suliba? gyanitom magyar, töri, matek érettségi még hátra van.
25# vagyok
még annyi, hogy a baratod nem gondolhatta olyan komolyan, hogy össze akar költözni veled, ha utána megcsalt. örülj, hogy megszabadultàl tőle, tényleg jön majd más fiú, aki megbecsül. de nem a bulikban fogod megtalalni.
Matematikából nem kell érettségiznem.
Töriből sosem volt négyesnél rosszabb jegyem, emellett különórára járok, hogy az érettségim jól sikerüljön.
Magyarból színötös voltam egész gimi alatt, az csak annyi, hogy elemezni kell a műveket (amiket amúgy megtesz a tk. is).
Simán tudok figyelni, ha akarok. Kevés órám van, általában csak 9 fele ébredek fel és ha be is megyek, akkor is csak pihenek, meg ilyenek, abban a 2-3-4 órámban, ami egy nap van. De ha nem megyek be, az is le van igazolva, szóval nagy gond nincs.
Az, hogy jól tanulsz(bár ha matekból felmentésed van, akkor nem nehéz, kb. az az egyetlen nehéz tantárgy a gimiben) semmit nem jelent. Kilenckor kelsz, mikor legtöbb veled egyidős már rég suliban van, 2-3 órád van egy nap, a többieknek minimum dupla ennyi. Néha be sem mész. Szóval gyakorlatilag semmit nem csinálsz, de a különórákat, meg a fizetett egyetemet elvárod.
Én nem vagyok buli ellenes, én is nagyon szeretek, heti többször járok, de 18 éves korom óta dolgoztam, a saját pénzemet piáltam el, hatkor keltem, hogy bent legyek időben a gimiben, és végigültem az 5-6-7 órát, mellette nem jártam különóákra, mert inkább leültem szépen a seggemre és megtanultam magam amit kellett, mivel a különórákra simán elmegy több tízezer egy hónap alatt. Ja, és eszembe nem jutott anyáméktól követelődzni, hogy fizessék az egyetemem, hanem szépen bejutottam államira. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy engem is rohadtul idegesítene, ha a lányom egy szalmaszálat nem tenne keresztbe, semmi feleősséget nem vállalna, semmit nem csinálna, de ahhoz már elég felnőttnek érezné magát, hogy bulizzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!