Elmúltam 18 éves, akkor anyukámnak miért nem mindegy, kivel, mikor alszom otthon?
Elmultam 18..jelenleg is tart az elso kapcsolatom, mar tobb mint 3 eve, mai napig nem akarjak latni...
Aterzem.. Be vannak gyopesedve. -.-
19 éves vagyok, lassan 20
a barátom is 20 éves, 4 éve ismerjük egymást.
"Félreértés ne essék"
De félreértés esett, mivel a kérdésedben pont az van, hogy "miért nem mindegy, kivel, mikor alszom otthon". Alatta meg, hogy 1 emberről van szó. Most akkor mi a kérdés ?
Az, hogy mért nem látják szívesen azt az 1 embert ?
miért nem opció, hogy te menj hozzá?
mást nem nagyon tehetsz, ha nem szeretnék, hogy ott aludjon, akkor tartsd tiszteletben
Nekem ugyanez a helyzet, négy évig jártam a barátommal, szakítottunk, most újra összejöttünk és nem merem felvinni apámhoz, mert félek, hogy kibelezi. :D
Idővel úgyis belenyugszik.
A opció: költözz el
B opció: fogadd el a játékszabályokat
A C opció (anyád házában vered a nyáladat a semmire) technikai okok miatt nem játszik.
"Tényleges alvás nem létezik egy fú és egy lány között, akik szimpatikusak egymásnak."
Ezt vegyük csak viccnek oké? Mert ekkora marhaságot még nem hallottam, szerintem győzd meg anyádat hogy jófej pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!