Hogy mndjam meg anyukámnak hogy nem akarok otthon maradni?
Jonnek hozzank szombat este a kollegai meg az egyik kollegajanak a 18 eves lanya. Es mondta anya hogy maradjak otthon es legyek veluk, meg a lannyal is kell foglalkozni. Na most egy 18 eves lannyal miert kell foglalkozni??? Nem 10 eves.. Meg amugy is inkabb mennek el valamerre a barataimmal minthogy egy egyaltalan nem nekem valo tarsasagban jopofizzak.. Nekem ehhez se kedvem se gyomrom. Ami a szivemben az a szamom... Nem lesz ez igy jo. Hogy mondjam meg neki hogy NEM? Eddig mindig azt mondta hogy de akkoris maradok es nincs vita.
17 eves srac
Egyszerűen mondd meg, hogy más programod van, nem értem minek kényszeríteni valakit arra, amit nem szeretne.
Vagy, össze akar boronálni a csajszival!!! :))
Legalább jól néz ki!?
Érdeklődj anyukádtól,h milyen a csaj, van-e barátja, bevállalós-e, szűz-e még...merth te épp sexpartnert keresel:DDD
Biztos inkább elzavar nehogy rossz hírbe hozzák a munkatársai az ő "pici" fiát:)
Aztán remélem ,hogy szombat este majd a saját fizudat költöd nagyfiú a haverokkal.
Ha meg anyuci tart el,akkor kussolni kell,meg szórakoztatni azt akit mond.Tudod:ami a szívemen,az a számon:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!