Miért van az hogy mindig én simogatom a goldenünket otthon a családon beűl de nekem szinte alig szokott örűlni. Anyukámnak, apukámnak sokkal jobban örűl. Talán nem kéne annyit simogatni? (6 hónapos kutya)
Általában annak szoktak örülni a kutyák aki ennit ad nekik!
Az nem baj ha simogatod, lehet hogy a szüleid többet foglalkoznak vele!
Játszol is vele, vagy az a szüleid reszortja? Mert egy kutya valóban annak örül a legjobban, aki a káját adna, nap, mint nap.
Mondjuk nálunk inkább anya volt, aki a kaját adta, én csak ha anya nem ért rá, nem volt otthon. Viszont én voltam vele kint, én játszottam vele, tanítottam stb. Mindenkinek örült, de én lettem a fő gazdi.
Szia!
Nálunk a kutya a Nagymamámé, mégis engem szeret a legjobban. Ez onnan eredeztethető, hogy kiskorában én vittem kutyaiskolába és én tanítgattam.
Tehát nem én etetem és nem én sétáltatom, heti kb 1x lát, mégis mindig sír ha elmegyek...
simogatni is lehet sokféleképpen a kutyát...láttam már, hogy pusztán simogatással produkált a gazdi egy félénk, bizonytalan agresszív kutyát
mindig figyeld meg valójában készen áll e az eb a simogatásra, és ne erőltess rá semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!