Szerintetek igaza van anyukám barátjának?
Hány éves vagy, kérdező? Van már munkád, önálló fizetésed, hogy esetleg a SAJÁT lábadra állj, és ne az legyen amit anyukád mond, mert te a gyereke vagy és kész?
Az a helyzet, hogy még hatvan évesen is a gyereke leszel, de gondolom azért szeretnél önálló életet kezdeni addigra.
Apukád rád hagyott egy lakást, ezzel elindított az önállóság felé vezető úton. Én élnék a lehetőséggel. Anyukád fejében óriási baj van, bár ezt ő sosem fogja belátni, te pedig úgy tűnik, inkább a könnyebb utat választod, és engedsz neki. Ezt nem szabad.
Keress fel egy szakembert, aki segít neked, egyrészt feldolgozni apukád halálát, másrészt elszakadni anyukádtól, úgy, hogy ő minden létező módon megpróbálja ezt megakadályozni. Az csak egy indok, hogy ha majd lesz párod, enged. Akkor sem fog, mert talál újabb indokot.
Nem tudom miért alakult ki ez a viselkedés nála, de ő már nem fog változni, tehát vagy megerősödsz, és ellenállsz neki, vagy örök életedben a pici fia leszel, és csinálod, amit mond. EZ a te döntésed. Ha egyedül nem boldogulsz, kérj segítséget. (pszichológus)
Szerintem jól látod sajnos, utolsó válaszoló. Az is lehet, hogy gyenge akaratú vagyok, de az tény, hogy sajnos senki nem igazán tudta érvényesíteni az akaratát vele szembe. Szegény apukám sem, inkább behódolt. Ez is elvezetett többek között ahhoz, hogy ők külön menjenek.
Hány éves vagyok? Bőven elmúltam már 20 sajnos, nagyon bőven. Pontos adatot nem szeretnék adni, mert rontom a rólam kialakult képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!