Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek mi erről a véleményetek?

Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Egyre jobban úgy érzem hogy a szüleim engedékenyebbek is lehetnének. 14 évesen nem gépezhetek hétköznap és este az ágyamban amikor telefonozok akkor is rám szólnak hogy aludjak már. És figyelembe véve, hogy osztálytársaim cigiznek, piálnak egyfolytában nekem még az energiaitalt sem engedik meg, sőt amikor múltkor unokatesóméknál volt egy buli amin ők is ott voltak még kólát sem ihattam 6 óra után mert azt mondták hogy nem fogok tőle aludni és amikor fagyizni voltunk redbullos fagyit sem ehettem mert hogy abba káros energiaital van. Amikor pedig a forraltbort akartam megkóstolni azt mondták hogy nem mert az alkohol.

Szerintetek szigorúak vagy ez így jó?

2015. szept. 28. 19:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok, erről ez a véleményem:

-az energiaital tényleg káros, úgy tönkre tudja tenni a szervezeted, mint annak rendje és módja... ha az ember rászokik, az alvási szokásai, immunrendszere teljesen tönkremehet (igen, van olyan ismerősöm, aki annyira rá lett szokva, hogy most, 27 évesen 3 energiaital vagy kávé kell neki stresszesebb napokon, hogy emberként tudjon funkcionálni)... nem értem, miért olyan menő. Ennyi idősen nincs annyi dolgod, hogy kelljen, rendesen be kell osztanod az idődet, és ennyi. A fagyiból meg nem tudom, miért kell Red Bull-os... ne legyél már ennyire divatcsicska, könyörgöm.

-alkoholt se igyon 14 éves sztem

Ami ebből sztem gáz, az a kóla és a hétköznap gépezés tiltása - persze egy-két óra az még rendben van, ha egész nap gépezne, meg 3-4 órát lógna facebookon, azt tiltanám.

Attól meg, hogy a haverjaid isznak meg cigiznek, attól még nem az a normális, és ne az legyen előtted, hogy jaj, anyuék engedjenek meg ezt is-azt is, ha nekik is lehet.

2015. szept. 29. 12:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Mindenki elsiklik az felett az apró dolog felett, hogy nem a kólát tiltják, hanem az esti kólázást. De az esti gépezés is tudja rontani az alvás minőségét, csak ez kevésbé ismert tény. Felpörgeti az agyat, nehezebb lesz utána elaludni. Ez pedig rossz, értem?
2015. szept. 29. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!