Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek mi erről a véleményetek?

Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Egyre jobban úgy érzem hogy a szüleim engedékenyebbek is lehetnének. 14 évesen nem gépezhetek hétköznap és este az ágyamban amikor telefonozok akkor is rám szólnak hogy aludjak már. És figyelembe véve, hogy osztálytársaim cigiznek, piálnak egyfolytában nekem még az energiaitalt sem engedik meg, sőt amikor múltkor unokatesóméknál volt egy buli amin ők is ott voltak még kólát sem ihattam 6 óra után mert azt mondták hogy nem fogok tőle aludni és amikor fagyizni voltunk redbullos fagyit sem ehettem mert hogy abba káros energiaital van. Amikor pedig a forraltbort akartam megkóstolni azt mondták hogy nem mert az alkohol.

Szerintetek szigorúak vagy ez így jó?

2015. szept. 28. 19:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%

az, hogy úúúútálom az olyan kérdéseket, amikor a kérdésből nem derül ki a főoldalon, hogy miről szól.

hogy csak akkor kattintsak rá, ha tényleg érdekel, vagy tudok segíteni.

de neeem, kiírjátok úgy, hogy "Mi a véleményetek erről?" meg "Szerintetek ez így helyes?" vagy "Mit gondoltok erről a dologról?".

Túl nehéz lenne egy értelmes kérdést megfogalmazni?

És akkor csodálkoztok, hogy nem kaptok válaszokat. Mert az emberek nem szeretnek ezekre rákattintani. Én is csak átgörgetek. Hát vedd már a fáradságot, hogy felteszel egy átkozott értelmes kérdést egy kérdezős oldalon!

2015. szept. 28. 19:44
 2/22 A kérdező kommentje:
Ja és azt kifelejtettem hogy fiú vagyok. 14/f
2015. szept. 28. 19:44
 3/22 anonim ***** válasza:
13%

Igyál titokba kólát,este csináld úgy mintha aludnál,..igyál titokba E.italt..Ne cigizz!!!!!!kostold meg a forrart bort de most még csak kostold:)

Ennyi

2015. szept. 28. 19:48
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Az a velemenyem, hogy ez van. Hidd el, szuleid jot akarnak es feltenek teged, tehat szertnek. Gondoskodnak rolad es szertnek, ha ertelmes, okos, egeszseges felnott lennel! Majd raersz meg redbullt inni meg bort, cigizni es egyebeket ha idosebb leszel.
2015. szept. 28. 19:49
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

Csupa olyan dolgot soroltál fel, amiben szüleidnek igaza van.

Az, hogy az osztálytársaid idióták, és gyerekként már cigiznek, nem releváns. Ha este hat után kólázol, tényleg nem fogsz tudni aludni, mert sok benne a koffein. A redbullos fagyiban sok koffein, plusz még tauri, meg ezerféle más szintetikus vacak, amire semmi szükség. Azt meg ugye te is érzed, hogy gyerekként nem kéne még bort innod? Az meg, hogy este aludni küldenek... majd megtanulod még értékelni az alvásra fordítható időt.

2015. szept. 28. 20:00
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

"káros energiaital"

tesóm majdnem belehalt!

2015. szept. 28. 20:17
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
5-ös leírt mindent lényegében. Ne hasonlítsd magad olyan osztálytársaidhoz, akikre nem figyelnek oda a szülők. Te tedd össze a kezed, hogy ilyenek a szüleid. Teljes mértékben igazuk van. Örülj neki, hogy szeretnek és odafigyelnek rád!
2015. szept. 28. 20:18
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szigoruak, csak ... normalisak.
2015. szept. 28. 20:20
 9/22 piriiiii ***** válasza:
76%

És az osztálytársaid kit érdekelnek?

Az érdekeljen, hogy ezek valóban károsak az egészségedre.

Mondjuk a szüleid helyében a forralt bort még engedném megkóstolni.

Örülj neki, hogy ilyenek a szüleid.

Az meg, hogy létezik redbullos fagyi, egészen elképeszt... ki ilyen hülye, hogy ilyet talál ki?!

2015. szept. 28. 20:20
 10/22 anonim ***** válasza:
44%
(Utolso, en azt tudtam, hogy van Redbullos fagyi de nem gondoltam, hogy tenyleg van benne koffein meg ilyenek)
2015. szept. 28. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!