Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszéljek erről a szüleim...

Hogy beszéljek erről a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 3-4 hétben egy próbléma miatt szuicid gondolataim,terveim vannak,és tudom beszélnem kéne erről a szüleimnek,de valamiért nem bízok bennük,pedig szeretem őket.Mielőtt valaki félre érti,nem drog,és nem alkohol a próbléma.Szerelmi bánat,ami már lassan egy hónapja a mélybe lökött.
2015. szept. 12. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt. Nem tudok válaszolni, de gondolj arra, hogy valami miatt nem kellett, hogy sikerüljön. Nem lett volna jó, nem volt hozzád való, stb. . Te nem lehetsz vesztes, ha sikerült volna, vesztettél volna.
2015. szept. 12. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem erzed, hogy megbizhatsz bennuk akkor nem ok a megfelelo emberek akiknek ezt elmondhatod.
2015. szept. 12. 20:13
 3/5 anonim válasza:
A szerelmi bánatnál kevés rosszabb dolog van, tapasztalatból mondom... iszonyatosan nehéz felállni belőle... de légy erős! Nem tudom, hogy hány éves vagy, én 31 vagyok, lány. Volt már pár szerelmi bánatom, de mindig felálltam és tovább mentem, mert mindig jött jobb. Oka van annak, ha valakivel nem jön össze. Az igazit mindenki megtalálja, hol előbb-hol utóbb. De meg! Addig pedig lesznek még szerelmi bánatok, de erősnek kell lenni! Ne gondolkozz öngyilkosságon csak azért mert a másik fél szakított veled. Nem voltatok egymáshoz valóak - még ha úgy is tűnt, akkor sem. Minden okkal történik. Jobb lesz idővel - ez hiába közhely, de így van. KITARTÁST!!!
2015. szept. 12. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
"Amikor egy szerelem véget ér, a gyenge sír, a gyakorlatias rögtön keres egy másik szerelmet, de a bölcsnek már van egy tartalékban. " Oscar Wilde
2015. szept. 12. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
a szerelmi bánaton csak te teheted túl magad ehez a szüleidnek mi köze
2015. szept. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!