Nektek mi erről a véleményetek?
Egyre jobban úgy érzem hogy a szüleim engedékenyebbek is lehetnének. 14 évesen nem gépezhetek hétköznap és este az ágyamban amikor telefonozok akkor is rám szólnak hogy aludjak már. És figyelembe véve, hogy osztálytársaim cigiznek, piálnak egyfolytában nekem még az energiaitalt sem engedik meg, sőt amikor múltkor unokatesóméknál volt egy buli amin ők is ott voltak még kólát sem ihattam 6 óra után mert azt mondták hogy nem fogok tőle aludni és amikor fagyizni voltunk redbullos fagyit sem ehettem mert hogy abba káros energiaital van. Amikor pedig a forraltbort akartam megkóstolni azt mondták hogy nem mert az alkohol.
Szerintetek szigorúak vagy ez így jó?
Először is,ne a piálós, idióta osztálytársaid legyenek neked a mérvadók.
Nem ülhetsz a neten, ha kell, ha nem?
Rendben van.
Ne igyál alkoholt?
Rendben van.
6 után ne igyál kólát?
Na,ezt kicsit erősnek érzem,nem 8 éves vagy.
Red Bullos fagyi?
Ilyen van?:D
A telefont majd nyomkodod eleget még,ne aggódj.
A szüleid szigorúak,talán kicsit túlságosan is,de embert akarnak faragni belőled,ez nem kérdés.
Semmilyen határt nem léptek át,amíg velük laksz,pláne ennyi idősen, nem sokat tehetsz.
Ne lázadj, tanulj rendesen,legyenek rendben a dolgaid,biztos vagyok benne,ha minden oké, a szüleid is engedékenyebbek lesznek.
Örülj neki,hogy odafigyelnek rád, sokan irigykednek,mert ilyen őseid vannak,ezt elhiheted
Már érzem, hogy kegyetlenül le fognak pontozni, ha másért nem is, de a korom miatt.
Szóval. 14 éves lány vagyok, a szüleimnek is hasonló a felfogása, aminek örülök. Az én osztálytársaim cigiznek, piálnak, és azt hiszik, hogy ez rendben és teljesen természetes. Az egyiket egyébként pont tegnap vitték kórházba alkoholmérgezéssel. Ilyenkor azért hálát adok az égnek, amiért a szüleim ezt nem tolerálják.
Viszont a gépezést és a kólás dolgot kicsit túlzásnak tartom, hiszen az internetet nem csak hülyeségre lehet használni, én például rendszeresen használom a tanuláshoz. Egy pohár kólától meg még szerintem senkinek nem lett baja.
Az osztálytársaidról meg annyit, hogy más hülyesége nem jogosít fel arra, hogy te is hülye legyél.
Én már csak a kategóriákat nézem, az a legdühítőbb, amikor a leg távolabbi kategóriákban is gyerekhisztit találok, segítségkérő kérdés az egyéb kérdésekben, majd kiderül, hogy piti sírásról van szó.
Nem, nem szigorúak!
Hát szerintem pedig elég szigorúak.
Velem ennyi idősen sokkal lazábbak voltak.
Szüleidnek igaza van, te meg örülj neki, hogy védenek. Ha nem hiszed el, nézz körül az oldalon, és meglátod, hogy sokkal jobban szenvednek azok, akinek hanyag szülőjük van.
Annak meg kimondottan örülj, hogy nem ettél redbullos fagyit. Gondolom tré íze van, de Te ehettél helyette valami finomat. :)
Tényleg ne igyál energiaitalt. Undorító, az összes "menő" 13-14 éves literszámra dönti magába, gusztustalan szokás. Cigizned se kell egyáltalán.
A kólát sose értettem, hogy tudja meginni jóízlésű ember, de azért túlzás hogy egy pohárral se ihatsz este 7-kor.. A teában is koffein van.
A forralt bort is simán megkóstolhatnád szerintem.
Nekem ez a véleményem. De akárki írhat ide akármit, attól a szüleidnek még meglesz a maguk véleménye. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!