28 éves vagyok, még itthon lakom, mert tanulok, de anyukám érzelmileg zsarol, nem költözhetek el itthonról. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Én vagyok a legkisebb gyermeke, még 1 évem van az egyetemből, amit a szüleim fizettek ki. Jövőre férjhez megyek, a barátommal már 9 éve vagyunk együtt, természetesen saját otthonról, családról álmodunk. Jövőre hogy végzem az egyetemmel úgy tervezzük, hogy elköltözünk a saját házunkba. De ezt anyukám nem engedi. Amikor erre terelődik a beszélgetés azt mondja, hogy ő nem ezért tanítatott engem, így eldobom őket, nem ezt érdemlik. A másik testvérem a szomszédban lakik, ha baj van ő itt van 1 percre. Nézegetünk házakat, maximum 10 percre tőlük, de nem elég, ő egy házban akar maradni velünk. Azzal zsarol, hogy majd meg tudom, milyen nehéz lesz, ha lesznek gyerekeink és beteg lesz a gyerek, nekem meg munkába kell mennem, és előtte még el kell vinnem hozzá, hogy vigyázzon rá, milyen egyszerűbb lenne csak a szomszéd szobába átvinnem. Igazság szerint már magánéletem sincs. Bármit csinálunk kiakad. Elmegyünk moziba azt mondja: hagyjátok csak itthon az öregeket, nincs rá szükségetek, csak a pénzükre. Valóban nagyra becsülöm, hogy kitanítattak, de azért az a hála, hogy otthon maradok amíg meg nem halnak?2015. szept. 7. 12:44
41/41 anonim válasza:
Végigolvastam. Te még mindig gyerek vagy. Mikor leszel felnőtt? Mit vársz az élettől? Mi szeretnél lenni, ha egyszer nagy leszel? Alkalmas vagy feleségnek, anyának? Ezeket kérdezd meg magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!