Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak más családok is, ahol...

Vannak más családok is, ahol "tilos" a napközbeni alvás?

Figyelt kérdés

(Nyilván nem akkor, mikor valaki éjszakás műszakot nyom, vagy beteg, rosszul van, stb, ezeket az eseteket vegyétek ki a képből)

A családomban soha senki nem alszik nappal alapos ok nélkül. Nekem se engedik. Most itt van a barátom nálunk, és délután 4 órát aludt, anyám tiszta ideg volt miatta. Velem is kiabálnak, ha elszundítok nappal.

Vannak más családok is, ahol ez abszolút nem szokás?

2015. aug. 31. 21:03
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Nekem ez annyira fura :D Néha szoktam délután szundizni, ha nem itthon vagyok, de kb bűntudatom van miatta :D
2015. aug. 31. 21:41
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon beteg... Nálunk aki napközben itthon van valamiért (szabadság vagy már nyugdíjas), az ebéd után mindig ledől pár órácskára. 25 éves létemre én is szívesen eldőlök egy picit egy kiadós ebéd után vagy csak úgy néha délután, pláne ha éjjel rosszul aludtam.
2015. aug. 31. 21:42
 23/46 anonim ***** válasza:
80%
Utolsot mintha en irtam volna!
2015. aug. 31. 21:43
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tilos, ne nevettess.

De csendben sem kell lenni, ha valaki elalszik napközben. Az vállalja, hogy a többség akkor rendezi a dolgát.

2015. aug. 31. 21:48
 25/46 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező: mit csinál anyukád otthon, hogy sosem pihen? Mit tud csinálni mondjuk hétvégén egész nap?
2015. aug. 31. 21:49
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is előfordul, hogy valaki elalszik napközben. Van, hogy valakinek éjszaka kell dolgoznia (pl. határidő miatt), akkor igyekszünk tekintettel lenni rá, hogy nappal kialudhassa magát. Ha csak úgy ledől vagy hobbiból maradt fenn éjszaka, akkor is igyekszünk valamennyire, de ilyenkor kisebb prioritás.

2015. aug. 31. 21:52
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nálunk nagy, családi ebéd van ( karácsony, szülinap. Stb...) akkor miután befejeztük az ebédet, van olyan, aki lefekszik aludni délután mert tele van es elfáradt vagy nem tudom :D

En komolyan nem értem anyukadat :/

2015. aug. 31. 21:58
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

mi szoktunk aludni délután,anyukám is apukám is tesom is,én is párom is!

Soha nem volt ilyen h ne aludhattunk volna..hisz azt csinálunk amit akarunk,felnőttek vagyunk! Ilyet még nem hallodtam...

2015. aug. 31. 22:04
 29/46 anonim ***** válasza:
55%
Nem mondanám, hogy tilos, de nem szeretik ha nappal alszom mert akkor este nem tudok.
2015. aug. 31. 22:10
 30/46 anonim ***** válasza:
2%

nalunk lehet aludni de senki nem marad csendben

aludni ejjel kell es idoben elmeni aludni

De en sokszor dolgozom valtott idoben igy siman alszom amikor csak tudok.

2015. aug. 31. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!