Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak más családok is, ahol...

Vannak más családok is, ahol "tilos" a napközbeni alvás?

Figyelt kérdés

(Nyilván nem akkor, mikor valaki éjszakás műszakot nyom, vagy beteg, rosszul van, stb, ezeket az eseteket vegyétek ki a képből)

A családomban soha senki nem alszik nappal alapos ok nélkül. Nekem se engedik. Most itt van a barátom nálunk, és délután 4 órát aludt, anyám tiszta ideg volt miatta. Velem is kiabálnak, ha elszundítok nappal.

Vannak más családok is, ahol ez abszolút nem szokás?

2015. aug. 31. 21:03
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
77%
Napkozben "csak ugy" 4 orat aludni elegge furcsa (hacsak valaki nem macska), de... Ezen kiakadni? Hat. Ha almos, aludjon.
2015. aug. 31. 21:10
 2/46 anonim ***** válasza:
70%
Én sem szeretem, mert akkor csendben kell lenni, ,,tekintettel kell lenni" ugye a másikra (az én esetemben a tesómra). Ha nem kelne fel minden kis zajra, és lehetne csinálni a dolgom anélkül, hogy utána busás leszúrást, vagy panaszkodást/megjegyzéseket kapnék, akkor nem zavarna.
2015. aug. 31. 21:11
 3/46 anonim ***** válasza:
24%

Felénk nem divat. Az ember aludjon éjszaka, nem napközben, főleg ne vendégségben.

Szerintem inkább azért akadt ki, mert tekintettel akart lenni a barátodra, és amiatt csendben kellett lenni. Gondolok itt arra, hogy az ember nem áll neki porszívózni vagy mosni.

2015. aug. 31. 21:13
 4/46 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem, anyádnak nem mindegy? Ez legyen a legnagyobb gondja, hogy ki mennyit alszik.
 5/46 anonim ***** válasza:
18%

Nem tilos, de igazából soha, senkiben nem merült fel, hogy aludni akarna napközben... Felnőtt embereknél ez azért igencsak luxus, nem gondolod??

Nem is értem, hogy ha valaki nem beteg, hogyan lehet ideje ilyesmire. Én kb. annak örülök, ha éjszaka tudok 3-4 óránál többet aludni, nemhogy még napközben is.

6/46 A kérdező kommentje:
Rosszul aludt előző éjjel, nagyon kimerült volt. De ez nem betegség, ami mentség lenne.
2015. aug. 31. 21:14
 7/46 A kérdező kommentje:
Anya a kertben bíbelődött meg újságot olvasott, nem akadályozta semmiben.
2015. aug. 31. 21:14
 8/46 A kérdező kommentje:
A barátom meg nem olyan vendég, minden hétköznap itt van és itt alszik, már megszokták, semmi felhajtás nincs ha jön, kb családtag.
2015. aug. 31. 21:16
 9/46 anonim válasza:
75%
Jó valamilyen szinten érthető, de azért az, hogy ezért kiabálnak, idegeskednek, durva, szerintem nem normális
2015. aug. 31. 21:17
 10/46 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk sem szokás napközben aludni, de vendéglátás során a sok kaja miatt néha bealszanak a kedves rokonok egy kicsit :)
2015. aug. 31. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!