Mást is leordítanak ha sokáig alszik?
Ha nem kelek fel most nyáron is 6 fele elkezdenek szidni hogy mekkora egy lusta semmirekellő vagyok és azonnal keljek fel és csináljam ezt meg azt különben ilyen meg olyan büntetés meg verés lesz...
Minden haverom pedig hajnalokig fentmarad aztán van hogy délutánig ki sem jön a szobájából és ezt a szüleik teljesen elnézik neki.
Szerintem 10-11-ig rendben, de utána segíteni is kellene otthon, nem? Vagy mikor akarsz, este 8-kor, amikor ők már aludni mennek?
Mindenki szívesen döglene délutánig a szobájában, vagy a szabadban, de akkor ki csinálna kaját, mosna, takarítana?!
Vállald el, hogy mi a te melód és beszéld meg velük, hogy azt mindenképpen időben megcsinálod. Akkor talán hagynak aludni.
#3 Nyolckor már reklamálnak. A 10-11ig pihenés maga lenne az álom. :)
Megcsinálom a házimunkát de nekik akkor, abban a pillanatban kell azonnal kész lennie mikor először megpillantják.
Ha felkelnék hajnalban megcsinálni mindent mire megreggeliznek már azt kéne takarítanom amiből ettek.
Sok mindenben igazad van súgó, jó aludni és pihenni, amikor nincs suli. Viszont ha azt nézem, olyan jó lett volna néha, ha valamelyik gyerkőcöm el tudom küldeni a boltba, mert valamit elfelejtettem, vagy segít főzni, krumplit pucolni, kiteregetni..., és még sorolhatnám, amiket általában az ember ugye délelőtt csinál és nem késő délután, vagy este.
Ráadásul figyelnem kellett, hogy ne csörömpöljek az edényekkel, na zajongjak semmivel, de hát akkor hogy legyen kész a kaja? Az volt az első, amikor felkeltek, hogy mi a kaja. És hol a tiszta ruha....
Szóval minden éremnek két oldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!