Vannak más családok is, ahol "tilos" a napközbeni alvás?
Figyelt kérdés
(Nyilván nem akkor, mikor valaki éjszakás műszakot nyom, vagy beteg, rosszul van, stb, ezeket az eseteket vegyétek ki a képből)
A családomban soha senki nem alszik nappal alapos ok nélkül. Nekem se engedik. Most itt van a barátom nálunk, és délután 4 órát aludt, anyám tiszta ideg volt miatta. Velem is kiabálnak, ha elszundítok nappal.
Vannak más családok is, ahol ez abszolút nem szokás?
Én ágyúszó mellett is simán szundítok, főleg ha elnyom a meleg :D
De amúgy mi kínjuk van, ha sziesztázol?
2015. aug. 31. 21:22
13/46 anonim válasza:
Úgy látszik itt mindenki hős...vagy csak álszent?
Ha álmos valaki és megteheti, miért ne aludna?Engem az ilyesmi sosem zavart különösebben.Persze ha ritka vendég jön, azt furcsálnám, ha bealudna :D
Néha velem is van, hogy elalszom napközben ha tehetem de csak ha valami tényleg nagyon elfáraszt, például néha van olyan ritka erős front, ami miatt rámjön valami alvás kényszer, de 10 perc szunyóka után rendbe jövök.
2015. aug. 31. 21:23
14/46 anonim válasza:
Nálunk sem szokás aludni, de van olyan, hogy fáradt vagyok, és ledőlök.
Most csak szerintem nem akkora egetverő probléma, ha nincs semmi dolgom, és álmos vagyok, akkor kicsit pihenek?
2015. aug. 31. 21:23
15/46 anonim válasza:
Hát én 23 éves létemre bizony alszok délután. már hozzászoktam, hogy ledőlök pár órára, különben nagyon korán elmennék este aludni. amúgyis korán fekvős vagyok, általában 9kor már lövik a pizsamát, de világ életemben ilyen voltam. szerencsére nem luxus nekem a délutáni szunya. egy kis alvás után még jobban is megy a munka nekem
2015. aug. 31. 21:24
16/46 anonim válasza:
Nálunk nem tilos, miért lenne? Ha rosszul aludt bármilyen ok miatt éjjel, a dolgainak nem megy a rovására, és senkit nem zavar, nincs ezzel gond.
Magam is imádok télen, hétvégi délutánokon szundítani egyet, sokszor a nappaliban, a tévé előtt. Keveset alszom hét közben, reggel viszont magamtól ébredek hétvégén is, a délutáni szunya a pótlás.:-)
2015. aug. 31. 21:26
17/46 anonim válasza:
Én pl havi 200 órát dolgozok, hol nappal, hol éjszaka, és a pihenős napjaimon is előfordul, hogy du. alszok pár órát. És kinek ártok vele? anyád nem ép, ha ezen kiakad
2015. aug. 31. 21:26
18/46 anonim válasza:
Nálunk az ebéd utáni alvás mindennapos, de nem kötelező.
2015. aug. 31. 21:32
19/46 anonim válasza:
Nálunk nem tilos napközben aludni de a sok program mellett nem is lehetne nállunk az éjszakai fentlét tilos
2015. aug. 31. 21:33
20/46 anonim válasza:
Én ezen le vagyok döbbenve. Mi az hogy tilos aludni napközben? Nálunk otthon anyukámék is ledőltek hétvégén délután egy kicsit, így szoktam meg. :) Már régen nem a szüleimmel élek, hanem a férjemmel, és mi is szoktunk hétvégén vagy pihenőnapunkon délután egy kicsit aludni, tévézni, pihenni. A férjemnek is teljesen természetes volt, náluk is így volt otthon, nem is hallottam még ilyet soha hogy van olyan család, ahol ez tilos. Nem egy olyan családot ismerünk, akik meg is mondták hogy délután fél 1 és 3 óra között ki van kapcsolva a telefonja mindenkinek, mert ők bizony pihennek! Na, anyukád ott kapott volna szívrohamot a helyszínen, ha ezt hallja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!