Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet a szobámon ajtó?

Miért nem lehet a szobámon ajtó?

Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy legyen ajtó a szobámon, de engem meg nagyon zavar, hogy nincs és amúgy is alap felszereltség, hogy legyen. Főleg, hogy a konyhába nyílna az ajtóm, ha lenne. A masik ajtóm ami meg van azt sem csukhatom be sosem. Behajtani sem hagya. Higyan változtassak ezen?

2015. aug. 21. 12:14
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ilyen trehány, sosem tudnám megtenni a legutolsó kommentelő ötleteit. Köszönöm a válaszokat, szivesen hallgatok újakat is
2015. aug. 22. 09:07
 32/41 anonim ***** válasza:
76%
Mégis honnan a jóégből tudjuk mi hogy a te drága szobádnak miért nem lehet ajtaja? !!!
2015. aug. 24. 10:10
 33/41 A kérdező kommentje:
Értelmes hozzászólást megkaptam...
2015. aug. 24. 11:46
 34/41 anonim ***** válasza:
72%
Basszus, pedig az utolsóelőtti válaszadóé volt a LEGJOBB válasz! Mit akarsz még? Nem lehetsz ilyen csipkés lelkű!
2015. aug. 24. 12:49
 35/41 A kérdező kommentje:
Abban mi a nagy baj ha nem vagyok trehány!?
2015. aug. 24. 12:54
 36/41 anonim ***** válasza:
16%
Én nem veszekednek vele meg ilyesmik ,mert szerintem anyukád olyan természet h élvezi is h van valami az életében....néha csak mondanám neki szépen nyugodtan h tényleg nem értem h egy normális dolog miért ilyen nagy cselekedet neki meg ilyesmiket
2015. aug. 24. 15:29
 37/41 anonim ***** válasza:
30%
ha ahhoz béna vagy, hogy kinyisd a kicsi szád és megmondd anyádnak, hogy márpedig lesz ajtód, vagy fogj egy ajtót és saját magad szereld fel... akkor bocsi, d nem marad mása, csak a "trehányság". Látszik, hogy burokban neveltek, ilyen kis finnyás lélekkel... majd a hapsid micsodáját is gumikesztyűben, fertőtlenítővel fogod meg? Hagyjuk már, akkoris az én tanácsom volt a legjobb :D vagy legyen vér a pucádban és állj elé, hogy márpedig lesz ajtó, különben nem leszel kitűnő pl.
2015. aug. 24. 17:00
 38/41 anonim ***** válasza:

Utolsonak uzenem: nem a tied volt a legjobb ,de ha ugyerzed nem erdekel:D de ha neki nem jo h trehany ,akkor ne legyen az...ha meg nem lesz kituno az meg neki lesz inkabb rossz...nem az anyukajanak:D

Ne osztonozzuk mar a gyerekeket ilyenekre!

2015. aug. 24. 17:22
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

"Látszik, hogy burokban neveltek, ilyen kis finnyás lélekkel... majd a hapsid micsodáját is gumikesztyűben, fertőtlenítővel fogod meg? "

miért gondolod, hogy a kérdező finnyás? úgy nézem egy kényes családba született.

kérdező, én a helyedbe hatni próbálnék anyádra. én spec utálom, ha apám bejön a fürdőbe, miközben fürdök (nálunk nincs sajna fürdőszobai magány, ez van). nyiss rá anyádra fürdés közben, vigyél be egy széket és ülj le a fürdőben, aztán kezdj el olvasni. ki*ottul idegesíteni fogja szerintem, ha non stop a sarkában vagy és kommentálod, amit csinál. aztán amikor már a kiborulás határán van, akkor hánytorgasd fel, hogy ugye milyen rossz? adj ajtót, és abba hagyom.

gonosz zsarolás, de ha nem beszélsz anyáddal, akkor ez van

különben nagyon hallgatsz arról, hogy MI ANYÁD INDOKA AZ AJTÓ ELLEN?

2015. aug. 24. 18:22
 40/41 A kérdező kommentje:
Semmi indoka nincs az ajtó ellen csak annyi hogy csak... :/
2015. aug. 25. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!