Miért nem lehet a szobámon ajtó?
Utolsonak uzenem: nem a tied volt a legjobb ,de ha ugyerzed nem erdekel:D de ha neki nem jo h trehany ,akkor ne legyen az...ha meg nem lesz kituno az meg neki lesz inkabb rossz...nem az anyukajanak:D
Ne osztonozzuk mar a gyerekeket ilyenekre!
"Látszik, hogy burokban neveltek, ilyen kis finnyás lélekkel... majd a hapsid micsodáját is gumikesztyűben, fertőtlenítővel fogod meg? "
miért gondolod, hogy a kérdező finnyás? úgy nézem egy kényes családba született.
kérdező, én a helyedbe hatni próbálnék anyádra. én spec utálom, ha apám bejön a fürdőbe, miközben fürdök (nálunk nincs sajna fürdőszobai magány, ez van). nyiss rá anyádra fürdés közben, vigyél be egy széket és ülj le a fürdőben, aztán kezdj el olvasni. ki*ottul idegesíteni fogja szerintem, ha non stop a sarkában vagy és kommentálod, amit csinál. aztán amikor már a kiborulás határán van, akkor hánytorgasd fel, hogy ugye milyen rossz? adj ajtót, és abba hagyom.
gonosz zsarolás, de ha nem beszélsz anyáddal, akkor ez van
különben nagyon hallgatsz arról, hogy MI ANYÁD INDOKA AZ AJTÓ ELLEN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!