Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tud kopogni anya?

Miért nem tud kopogni anya?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megőrülök, hogy anyám nem tartja tiszteletben a magánszférámat, benyit, mikor zuhanyzok, ha pedig kulcsra zárom a szobám ajtaját, elkezdi izomból ütni az ajtót, hogy nyissam ki, vagy megbánom. Ilyenkor mindig mondom, hogy egy kicsit szeretnék egyedül lenni, de ordít, hogy ez az ő háza, azt csinálom, amit ő mond. Már írtam ki ezügyben kérdést, kaptam is sok hasznos választ, de egyszerűen nem tudok rá hatni. Mit csináljak? 12/F

2015. júl. 18. 14:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
Próbáltad megbeszélni vele? Felnőtt nőként tisztában kéne lennie azzal, hogy a gyerekeknek és a tiniknek - főleg ha fiúk - adni kell egy kis magánteret. Ő is volt fiatal, nem?
2015. júl. 18. 14:56
 2/22 piriiiii ***** válasza:
66%

Főleg, ha fiúk??

Miért főleg?

2015. júl. 18. 14:57
 3/22 anonim ***** válasza:
73%
1-es, találtam egy levelet amit még 1. osztály előtt írtam (5 éves koromban tanultam meg írni-olvasni) és meglepően helyesen írtam. Vannak olyanok, akiknek ez számít :D
2015. júl. 18. 14:58
 4/22 A kérdező kommentje:
Majd elnézést fogok kérni, hogy tudok helyesen írni 12 évesen! És egyáltalán nem kamu, nagyon ki vagyok borulva!
2015. júl. 18. 14:59
 5/22 anonim ***** válasza:
87%

Első, jó nagy seg.gfej vagy. Ennyi erővel te hány éves vagy?

Mert nem nagyon megy a helyesírás.

2015. júl. 18. 15:05
 6/22 anonim ***** válasza:
64%

Akadjatok már le erről a szar helyesírásról...

Kérdező: beszélgetni erről már próbáltál vele? Hogy már nagyfiú vagy, nem szeretnéd, hoyg fürdé közben nbejárkáljnaka hozzád, mert te se mész be őhozzájuk. Meg néha jól esik egyedül lenni. Elvégre kamaszodsz és mindenki több saját teret igényel már olyankor.

2015. júl. 18. 15:08
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszitek el, mennyit próbáltam vele beszélni erről, de egyszerűen hajthatatlan.
2015. júl. 18. 15:15
 8/22 anonim ***** válasza:
64%
Apukád mit szól mindehhez?
2015. júl. 18. 15:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Ő ugyan nem sokat jár be hozzám, de ő szokott kopogni.
2015. júl. 18. 15:30
 10/22 A kérdező kommentje:
De ő se tudja rávenni anyát.
2015. júl. 18. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!