Egyszerűen megőrülök, hogy anyám nem tartja tiszteletben a magánszférámat, benyit, mikor zuhanyzok, ha pedig kulcsra zárom a szobám ajtaját, elkezdi izomból ütni az ajtót, hogy nyissam ki, vagy megbánom. Ilyenkor mindig mondom, hogy egy kicsit szeretnék egyedül lenni, de ordít, hogy ez az ő háza, azt csinálom, amit ő mond. Már írtam ki ezügyben kérdést, kaptam is sok hasznos választ, de egyszerűen nem tudok rá hatni. Mit csináljak? 12/F
Csináld te is ezt anyuddal, aztán tedd hozzá,hogy "bocsika".. Nem fog neki tettszeni,de talán észreveszi,hogy nem egy kellemes érzés.
2015. júl. 18. 15:45
12/22 anonim válasza:
Hiába próbálod meggyőzni, hogy neked ez nem jó ő úgyse fog megváltozni.Próbáld azt ki hogy nyisd ki az ajtót amikor a szobádba vagy meg mikor a fürdőbe vagy akkor is nyisd ki azért csinálja ezt mert látja hogy idegesít téged ha látja hogy nem problémázol ezen majd megunja.Amúgy nem kell mindig otthon lenni próbálj programokat kitalalni haverokkal..
2015. júl. 18. 15:47
13/22 anonim válasza:
Kedves Első, attól még, hogy te nem tudsz helyesen írni (se fogalmazni), nem jelenti azt, hogy más sem tud! Képzeld, az lenne a normális, ha mindenki legalább így írni, mint a Kérdező!
Kérdező! Muszáj beszélned anyukáddal a dologról! De nem veszekedve vagy hisztizve, hanem tényleg, "felnőttként", nagyon komolyan. Meg kell értenie, hogy akár gyerek vagy még, akár nem, nem ronthat rád csak úgy, neked is jár a magánszféra.
2015. júl. 18. 15:48
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi normális válaszokat! Amúgy gyakran járok a haverokkal a városban.
2015. júl. 18. 15:52
15/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem, gyakran szervezünk programot, de mégis, ha este bemegyek fürdeni vagy mondjuk szeretném kiverni a szobámban úgy, hogy nem zavar senki, akkor ezt tiszteletben kéne tartania anyának. Ő azt gondolja, hogy egy mindjárt 13 évesnek nincs magánszférája.
2015. júl. 18. 15:59
16/22 anonim válasza:
Éjszaka mikor mindenki alszik biztos nem nyitogassa rád senki az ajtót...
2015. júl. 18. 16:05
17/22 A kérdező kommentje:
Na pont ezt csináltam tegnap is, beállítottam az ébresztőt 2-re, persze úgy, hogy halkan csörögjön, és akkor maszturbáltam. Tudom, hogy hülyén hangzik, de csak akkor merek, ha egyedül vagyok itthon vagy éjszaka.
2015. júl. 18. 16:12
18/22 anonim válasza:
hát jó egy kellemetlen anyukád van sajnálom :( csináld azt amit az egyik válaszoló tanácsolt szerintem is jó ötlet
amikor fürdik nyitogass be rá vagy amikor látod egyedül van direkt zavargasd az érmének két oldala van legyél te is olyan (ha ettől se kap észbe akkor szerintem valahol élvezi hogy így piszkál :S vannak ilyen szülők)
egyik ismerősöm anyja mindig kötekedett a gyerekkel rosszindulatú megjegyzéseket tett rá mindig és ha nem tette szabályosan rosszul érezte magát amikor meg a gyerek el akart költözni zsarolta hogy majd öngyilkos lesz meg ilyenek meg hogy milyen hálátlan meg hogy ő szülte azt csinál vele amit akar vannak ilyen kattant emberek
2015. júl. 18. 16:22
19/22 A kérdező kommentje:
Azt még nem is mondtam, hogy egyszer elvette a telómat, mondván joga van tudni, mi van benne, mert az ő pénzéből lett véve. Szépen végigolvasgatta az üzeneteimet egytől-egyig. Van egy csaj, aki tetszik meg én is neki, szoktunk beszélni Viberen, anyám meg szépen végigolvasta, nekem ez nagyon gáz, hogy így beletipor a magánéletembe, ami szerinte nincs is nekem.
2015. júl. 18. 16:32
20/22 Djjjozsiiiii válasza:
Ajtó kulcsrazárása nem jó ötlet. Én mindig résnyire, vagy teljesen nyitva hagytam az ajtómat. Ajtóra viszont kitettem egy kopogj táblát.
Elő-előfordult hogy bejöttek, ilyenkor a majdnem mezítelenre vetközések segítettek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!