Miért nem lehet a szobámon ajtó?
Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy legyen ajtó a szobámon, de engem meg nagyon zavar, hogy nincs és amúgy is alap felszereltség, hogy legyen. Főleg, hogy a konyhába nyílna az ajtóm, ha lenne. A masik ajtóm ami meg van azt sem csukhatom be sosem. Behajtani sem hagya. Higyan változtassak ezen?2015. aug. 21. 12:14
21/41 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és lán
2015. aug. 21. 15:00
22/41 A kérdező kommentje:
Semmi bizalma irántam, és nem vagyok emos.
Azért nem írtam mert kémiát kell tanulnom, hogy kitűnő legyek megint.
2015. aug. 21. 15:19
23/41 A kérdező kommentje:
Telom is meg akarja mindig nézni hogy mit kivel írok de azt kódolom hetente újjal
2015. aug. 21. 15:25
24/41 anonim válasza:
"Azért nem írtam mert kémiát kell tanulnom, hogy kitűnő legyek megint." hehehe. Gratulálok anyádnak, sikerült a stréberek körét egy személlyel bővíteni! Tudom, hogy nyár vége van már, de egész nyarad ilyen volt??? LOL
25/41 A kérdező kommentje:
Nem èn akarok kitűnő lenni. Anyu szeretnè, hogy minta gyerek legyek... De szerintem a leírásból lehet is tudni.
2015. aug. 21. 17:30
26/41 anonim válasza:
kérdező és apuddal mi a helyzet tud rola?
27/41 anonim válasza:
Az jó, hogy kitűnőnek nevel, de van hátulütője is. Pl. sosem a suliból leszel okos, hanem az életből, és ha hagyja, hogy felfedezd a saját kreativitásod. Próbáld ezt elmondani neki, hogy nem a suli tesz okossá.
28/41 anonim válasza:
Kellett engem lepontozni... Akkor a kedves Lepontozók írjanak JOBB választ. Vagy nem írtok, mert félte, hogy lepontoznak titeket? :D
29/41 A kérdező kommentje:
Apukám rugdos vagy pofoz, elváltak, senkinek sem mondok semmit sem, mert nem jó a viszonyuk egymással
2015. aug. 21. 18:27
30/41 anonim válasza:
én a helyedben végig idegesíteném anyámat. Vennék babkonzerveket és egész nap hangosakat f.nganék, böfögnék, akárhányszor benézne túrnám az orrom vagy rágnám a körmöm. Néha még a p.-mat is nyíltan vakarásznám sőt, lekapnám a bugyogóm és az ajtóban gyantáznám/borotválnám a bikinivonalam. Csak hadd lássa ezeket...hadd gondolkozzon el, hogy talán minden embernek jár egy minimális intim szféra. A kaját mindig bevinném a szobámba, a földön enném, szétszórnám a chipses zacskókat, meg a pizzásdobozokat, hadd bűzölögjön ott. Irdatlan nagy rendetlenséget tolnék ott, taknyos zsepik, használt betétek... 2 hét után ő rakná vissza az ajtót. Közölnéd vele, hogy csak így megy neked a kitűnőség, hogy annyit tanulsz, hogy rendet rakni már nincs időd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!