Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet a szobámon ajtó?

Miért nem lehet a szobámon ajtó?

Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy legyen ajtó a szobámon, de engem meg nagyon zavar, hogy nincs és amúgy is alap felszereltség, hogy legyen. Főleg, hogy a konyhába nyílna az ajtóm, ha lenne. A masik ajtóm ami meg van azt sem csukhatom be sosem. Behajtani sem hagya. Higyan változtassak ezen?

2015. aug. 21. 12:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom hány éves vagy és fiú vagy lány vagy-e. De anyudat egyrészt megértem hogy így jobban szemmel akar tartani téged, másrészt azt is megértem hogy téged ez zavar.
2015. aug. 21. 12:18
 2/41 anonim ***** válasza:
91%
Jézusom.Elég hülye anyád van.Biztos nem kevés problémája van.A gyereknek is szüksége van a magánszférára.Nem tudom,hogy fiú vagy lány vagy-e,de tuti attól fél,hogy esetleg masztizol.Mondd meg neki,hogy ahhoz nem muszáj,fürdés közben is elintézed.
2015. aug. 21. 12:23
 3/41 anonim ***** válasza:
98%
.... Függöny?... Az is tilos?
2015. aug. 21. 12:23
 4/41 anonim ***** válasza:
98%
*ahhoz nem muszáj szoba
2015. aug. 21. 12:24
 5/41 anonim ***** válasza:
88%
Mert anyád egy bizalmatlan h*lye, aki így akar dominálni, hogy sárba tiporja a magánszférádat.
2015. aug. 21. 12:24
 6/41 anonim ***** válasza:
98%
Najó, ez azért durva. Oké, hogy szemmel kell tartani a gyereket, de azért kell neki hagyni magánszférát. Ha hülyeséget csinálna, azt megteszi majd máshol, szóval totális nagy hülyeségnek tartom.
2015. aug. 21. 12:27
 7/41 anonim ***** válasza:
95%
egy anya miért félne attól hogy a gyereke masztizik?
2015. aug. 21. 12:32
 8/41 anonim ***** válasza:
91%

Anyád beteg, állandóan ellenőrizgetni meg leskelődni akar. Elég undorító hozzáállás egy szülőtől, ha megemlíted akkor meg fejhangon visít hogy de ééén az anyááád vagyooook!!! Mit akarsz előlem titkolni???

Nagyon gáz.

2015. aug. 21. 12:34
 9/41 anonim ***** válasza:
68%
Nem rosszindulatból: de felmerült az bárkiben is hogy az anya esetleg okkal csinálja? Abból amit a kérdező kiírt, nagyon durvának tűnik a helyzet, de nem tudhatjuk volt-e valami komolyabb probléma vele ami miatt ennyire szemmel akarja tartani. Én is úgy gondolom hogy egy gyereknek szüksége van a magánszférára és joga van a magánélethez, de mivel az okokat nem ismerjük (már ha van ok, és nem simán kontrollmániás az anyuka), nem kellene elítélni a szülőt rögtön.
2015. aug. 21. 12:48
 10/41 anonim ***** válasza:
98%
Azt megmondta, hogy miért nem engedi? Téged félt, esetleg nincs ablak a szobán (tudom, kicsi a valószínűsége, de láttam már ilyet), ő érzi magát egyedül, ha nincs körülötte senki, esetleg volt valami rossz élménye (hirtelen haláleset, öngyilkosság csukott ajtó mögött a családban), stb, stb. Jó lenne az okot tisztázni, utána lehet továbblépni az ügyben.
2015. aug. 21. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!