Miért nem lehet a szobámon ajtó?
Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy legyen ajtó a szobámon, de engem meg nagyon zavar, hogy nincs és amúgy is alap felszereltség, hogy legyen. Főleg, hogy a konyhába nyílna az ajtóm, ha lenne. A masik ajtóm ami meg van azt sem csukhatom be sosem. Behajtani sem hagya. Higyan változtassak ezen?2015. aug. 21. 12:14
1/41 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy és fiú vagy lány vagy-e. De anyudat egyrészt megértem hogy így jobban szemmel akar tartani téged, másrészt azt is megértem hogy téged ez zavar.
2/41 anonim válasza:
Jézusom.Elég hülye anyád van.Biztos nem kevés problémája van.A gyereknek is szüksége van a magánszférára.Nem tudom,hogy fiú vagy lány vagy-e,de tuti attól fél,hogy esetleg masztizol.Mondd meg neki,hogy ahhoz nem muszáj,fürdés közben is elintézed.
5/41 anonim válasza:
Mert anyád egy bizalmatlan h*lye, aki így akar dominálni, hogy sárba tiporja a magánszférádat.
6/41 anonim válasza:
Najó, ez azért durva. Oké, hogy szemmel kell tartani a gyereket, de azért kell neki hagyni magánszférát. Ha hülyeséget csinálna, azt megteszi majd máshol, szóval totális nagy hülyeségnek tartom.
7/41 anonim válasza:
egy anya miért félne attól hogy a gyereke masztizik?
8/41 anonim válasza:
Anyád beteg, állandóan ellenőrizgetni meg leskelődni akar. Elég undorító hozzáállás egy szülőtől, ha megemlíted akkor meg fejhangon visít hogy de ééén az anyááád vagyooook!!! Mit akarsz előlem titkolni???
Nagyon gáz.
9/41 anonim válasza:
Nem rosszindulatból: de felmerült az bárkiben is hogy az anya esetleg okkal csinálja? Abból amit a kérdező kiírt, nagyon durvának tűnik a helyzet, de nem tudhatjuk volt-e valami komolyabb probléma vele ami miatt ennyire szemmel akarja tartani. Én is úgy gondolom hogy egy gyereknek szüksége van a magánszférára és joga van a magánélethez, de mivel az okokat nem ismerjük (már ha van ok, és nem simán kontrollmániás az anyuka), nem kellene elítélni a szülőt rögtön.
10/41 anonim válasza:
Azt megmondta, hogy miért nem engedi? Téged félt, esetleg nincs ablak a szobán (tudom, kicsi a valószínűsége, de láttam már ilyet), ő érzi magát egyedül, ha nincs körülötte senki, esetleg volt valami rossz élménye (hirtelen haláleset, öngyilkosság csukott ajtó mögött a családban), stb, stb. Jó lenne az okot tisztázni, utána lehet továbblépni az ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!