Miért nem lehet a szobámon ajtó?
Anyád helikopter szülő. Keress róla cikkeket és mutasd meg neki. Hátha elgondolkodik egy pillanatra, mert ezek szerint neked úgysem hisz.
Nem tudom hány éves vagy, de még kicsinek is lehet simán saját ajtaja meg szobája, max. kulcs nélkül.
Gondolom, ha lenne konkrét oka, akkor nem lenne a kérdés, hogy MIÉRT....
Mennyi idős vagy? Fiú vagy lány?
Vagy csak a gyerek nem tudja az okot, 13-as, mert meg sem kérdezte.
Az, hogy egyáltalán nem enged ajtót tenni egy szülő a gyerek szobájára, nagyon kóros, és nyomós oka kell legyen. Az gyakori, hogy nem engedi bezárni, ezek a kis találgatások, amik itt már megjelentek, max ERRE lehetnek igazak.
15-ös, senki nem tudja az okot, még a gyerek sem. így aztán te sem.
Ha bajod van anyáddal, rendezd le vele, ne vetítsd ki minden anyára.
Ajtó az feltétlenül kell, teljesen tönkreteszi a gyereket, ha nincs. Anyádnak magyarázd ezt el. Nekem sem volt gyerekszobám, és tapasztalatból tudom, hogy az életben a legnagyobb trauma gyereknek a magánszféra hiánya.
Mondd meg, hogy alvászavaraid vannak a hangoktól, hallucinálsz, így fel fogja rakni az ajtót. Én nem bírnék ajtó nélkül lenni a hangoktól, fénytől, zajtól, szagoktól, bármitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!