Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet a szobámon ajtó?

Miért nem lehet a szobámon ajtó?

Figyelt kérdés
Anyukám nem engedi, hogy legyen ajtó a szobámon, de engem meg nagyon zavar, hogy nincs és amúgy is alap felszereltség, hogy legyen. Főleg, hogy a konyhába nyílna az ajtóm, ha lenne. A masik ajtóm ami meg van azt sem csukhatom be sosem. Behajtani sem hagya. Higyan változtassak ezen?

2015. aug. 21. 12:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
86%
Korod? Nemed? Egészségi állapotod?
2015. aug. 21. 12:54
 12/41 anonim ***** válasza:
96%

Anyád helikopter szülő. Keress róla cikkeket és mutasd meg neki. Hátha elgondolkodik egy pillanatra, mert ezek szerint neked úgysem hisz.

Nem tudom hány éves vagy, de még kicsinek is lehet simán saját ajtaja meg szobája, max. kulcs nélkül.

2015. aug. 21. 12:55
 13/41 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom, ha lenne konkrét oka, akkor nem lenne a kérdés, hogy MIÉRT....

Mennyi idős vagy? Fiú vagy lány?

2015. aug. 21. 13:01
 14/41 anonim ***** válasza:
6%
Gondolom emos vagy és fáj az élet..érthető ha figyelni akar rád
2015. aug. 21. 13:06
 15/41 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes azon hogy átsiklott mindenki, hogy a kérdező szobája a konyhával van kvázi egy légtérben. Tényleg szuper lehet ott a kaja szagban létezni egész nap. De hát tudom hogy a gyereknek itt tűrnie kell minden, hogy szuperanyu 0-24ben ellenőrizni tudja szíve egyetlen babicikáját...
2015. aug. 21. 13:18
 16/41 anonim ***** válasza:
92%

Vagy csak a gyerek nem tudja az okot, 13-as, mert meg sem kérdezte.

Az, hogy egyáltalán nem enged ajtót tenni egy szülő a gyerek szobájára, nagyon kóros, és nyomós oka kell legyen. Az gyakori, hogy nem engedi bezárni, ezek a kis találgatások, amik itt már megjelentek, max ERRE lehetnek igazak.

2015. aug. 21. 13:21
 17/41 anonim ***** válasza:
30%

15-ös, senki nem tudja az okot, még a gyerek sem. így aztán te sem.

Ha bajod van anyáddal, rendezd le vele, ne vetítsd ki minden anyára.

2015. aug. 21. 13:23
 18/41 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező írj pls. Többet tudnánk meg. Amúgy a függöny még mindig alternatíva :)
2015. aug. 21. 13:32
 19/41 anonim ***** válasza:
85%

Ajtó az feltétlenül kell, teljesen tönkreteszi a gyereket, ha nincs. Anyádnak magyarázd ezt el. Nekem sem volt gyerekszobám, és tapasztalatból tudom, hogy az életben a legnagyobb trauma gyereknek a magánszféra hiánya.

Mondd meg, hogy alvászavaraid vannak a hangoktól, hallucinálsz, így fel fogja rakni az ajtót. Én nem bírnék ajtó nélkül lenni a hangoktól, fénytől, zajtól, szagoktól, bármitől.

2015. aug. 21. 13:52
 20/41 anonim ***** válasza:
21%
Toljátok oda a szekrényt az ajtó helyére.
2015. aug. 21. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!