Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én látom rosszul, hogy a...

Csak én látom rosszul, hogy a lányom tönkreteszi az életét?

Figyelt kérdés

Most 23 èves, a párja 28 èves.

Március óta vannak együtt, erre bejelneti ma, hogy terveztèk a babát ès most már várandós.

Majdnem lefordultam a szèkről, hát elment az esze? Hiába mondtam neki, hogy ez nem lesz jó, mèg csak 5 hónapja vannak együtt ès már terhes.

Most haragszik rám, mert hogy nem örülök a boldogságának.

Most csak èn látom így, hogy tönkreteszi az èletèt?

2015. aug. 19. 22:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
Majdnem minden lány tönkreteszi az életét, mert csak a pillanatnak élnek, aztán egyedül maradnak a gyerekkel. Nem tudsz vele mit tenni, aki buta az is marad.
2015. aug. 19. 22:26
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

az csak utolag derul ki, hogy tonkre tette az életét vagy sem.

állj a lányod mellett, erre van most szuksége..aztán szépen magyarázd el, hogy orulsz te az o boldogságának, csak hát anya vagy, és félted... (anyum mindig ilyen dumákat mondott :D) mi félév után házasodtunk ossze, de akkor már terhes voltam, mi is terveztuk. (persze azt nem gondoltuk, hogy elsore osszejon) a szulok kicsit gyorsnak találták a tempot...10 év telt el, eddig minden jol alakult, remélem a folytatás is hasonloan alakul.

2015. aug. 19. 22:29
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Csak reménykedhetsz hogy nem mennek szét, ha jólnevelt intelligens gyereknek tartod akkor jobb esélye lesz, ha valami felnyírt hajú parasztgyerek, akkor kevésbé.. Sok olyat ismerek akik luxus palotában házasodtak, 2 évre rá meg már meg sem ismerték egymást.
2015. aug. 19. 22:33
 4/20 anonim ***** válasza:
25%
Elég keveset írt. Amúgy jól megvannak a lányáék? Megértik egymást? Van munkahelyük? Meglehetősen rövid ideje vannak együtt: persze ez nem jelenti azt hogy biztosan tönkremegy a kapcsolatuk(a baba miatt). Nekem kicsit hirtelennek, korainak tűnik. Megértem a megdöbbenését, de a lányát is hogy rosszul esett neki ahogy reagált a hírre. Úgy érezhette hogy ön nem akarja a picit.
2015. aug. 19. 22:36
 5/20 anonim válasza:
19%
én és a párom 3 . honapja voltunk együtt mikor kiderült h terhes vagyok!!immár már 8 éves a lányom!!szoval köztünk minden okés még mindig!!a lányod mellett kéne lenned és nem ide irkálni, h mit csinál rosszul vagy sem!!felnőtt nő, nem kell a te engedélyed neki meg a véleményed!!!
2015. aug. 19. 22:37
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha most nem állsz mellé, akkor egész biztosan tönkreteszi az életét, mert nem fogja neked megbocsájtani, hogy ellene vagy. És ha szétmennek, egyedül marad. Ha kiállsz mellette, és támogatod, akkor nem lesz semmi baj.
2015. aug. 19. 22:38
 7/20 anonim ***** válasza:
63%

Nem lehet ennyiből eldönteni, hogy tönkreteszi az életét, vagy éppen megalapozza a családját.

Ha már most vannak jelek, hogy a párkapcsolat nem működik, az aggodalomra ad okot. Ha ilyenről nincs szó, akkor nincs mit tenni, mint kivárni a végét. Nem lehet azt mondani, hogy egyértelműen rossz döntés (ha egyáltalán döntés volt...). Az ilyesmit az idő dönti el.

2015. aug. 19. 22:42
 8/20 anonim ***** válasza:
30%

Ha csak annyi a kifogásod, hogy nem túl hosszú ideje vannak együtt, akkor nincs nagy gáz. Egy kapcsolat tönkremehet akkor is, ha 5 év múlva jön a gyerek.

Tedd túl magad rajta, ez már úgyis eldöntött dolog, inkább tényleg állj mellé. Jobban tudsz rá vigyázni, segíteni neki, ha bízik benned, és jó a kapcsolatotok.

2015. aug. 19. 22:49
 9/20 anonim ***** válasza:
14%
23 éves felnött nö!!!!! Mikor szüljön ha nem most? Te hány éves korodban voltál terhes/szültél elöször?
2015. aug. 19. 23:06
 10/20 anonim ***** válasza:
78%

Én tesóm 3 hónap együttlét után esett teherbe a párjától. A baba igaz becsúszott neki, nem tervezték, főleg hogy a tesóm még egyetemre járt de mellette járt dolgozni. A barátja is alig volt 20 éves igaz dolgozott a családi cégnél, jó pénzt keresett de ő is járt esti tagozatra még, ami pénzbe került neki. A babának senki nem örült idehaza pontosan azért amiért te is aggódsz a lányodét hogy elcseszi az életét. Már bocsánat a tegezésért, de én interneten ilyen oldalakon tegezni szoktam.

Nálunk is ugyanezek a rekaciók voltak. Én 24 éves voltam akkor, nekem 2 éve volt tartós kapcsolatom, mi akartuk a babát de mi helyzetünk anyagilag és megélhetésileg nem volt olyan kilátásban és nem mertünk még bevállalni a gyereket, pedig mindkettőnknek tartós, jó állása van még a mai napig is. Most ugye a tesóm gyereke lassan 2 éves lesz, a kapcsolatuk nagyon jó, jól megvannak már az esküvőt tervezgetik amit jövőre májusban akarnak megtartani. Szerencsére a tesóm mindent megtesz azért hogy jó állása lehessen és ne kelljen visszamennie a gyárba gürizni, a párja igen jól fogja fel az életet, dolgozik, hazajár meló után, foglalkozik a gyerekkel, nagyon jó szülők, tényleg le a kalappal előttük, sokan kellemesen csalódtunk. Persze bármikor lehet összeveszés, és külön lét mert még elég fiatalok, de a tesóm nagyon jó anya, és nagyon jól bizonyított eddig. Persze mindannyian félünk attól hogy ha elveszti a párját, akkor bekattan és eljár majd ismerkedni, mivel ő mindig is ilyen volt 15 éves kora óta. Csak abban bízunk hogy az anyaság igen jót tesz neki.

elhiszem hogy aggódsz, nincs ebbe semmi baj, ez természetes. Lehet enyhülni fogsz. De itt ugye meg kell értened hogy már nagy lány és mellette lenned, segíteni neki, próbálj meg nem összeveszni vele meg tiltani őt, meg balhézni mert azzal sajnos sokat lehet rontani a dolgokon.

2015. aug. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!