Hogy tudnám megértetni anyukámmal hogy ez nekem fáj, rosszul esik?
Minden nőnemű kövér a mi családunkban, így én is. Persze életmódváltás, stb, tisztában vagyok vele, nem erről szól a kérdésem. Anyukám is nagyon kövér volt, úgy fogyott le hogy nem evett semmit. De hiába fogyott, még mindig kövér.
17, lassan 18 éve nap mint nap azt hallgatom tőle, hogy ő mennyire utálja a kövér embereket, úgy becéz hogy kövér, dagi. Ma is hazajött a munkából, az volt az első mondata hozzám hogy, húú meg van dagadva az arcod, azért mert kövér vagy? Aztán amikor bejöttem a szobába, jött utánam hogy mi van velem és amikor mondtam hogy hagyjon a jópofizásával akkor megsértődött és bevágta az ajtót.
Próbáltam már vele beszélni, de nem érti meg. Mivel vághatnék vissza vagy értethetném meg vele hogy ez nekem rossz?
Próbáltad már a "miattad vagyok ilyen, köszi"-t?
Esetleg a "hozzád képest már nem is érzem magam kövérnek"-et?
Amúgy igen, életmódváltás. Rossz gének vannak, de a végeredmény tőled függ. 30kg fogyás után állíthatom, hogy így van, anélkül, hogy ítélkeznék. Brutál kemény munka, főleg, ha egy életen át rossz mintát tanultál, de nem lehetetlen! Kitartás! Mutass neki ellenpéldát, és fogyj le!
Köszönöm a kommenteket.
Még tanulok, nem tudok elköltözni, nincs keresetem. Meg egyébként jól kijövünk, egészen addig amíg elő nem jön a kövér-gyűlölő énje.
"De hiába fogyott, még mindig kövér." Huha...mennyire durvan dagadt lehetett akkor? Most hany kilo amugy, es Te?
Tenyleg csak az a megoldas, ha lefogysz. Ha kell, szinte ne egyel semmit! Hidd el, koveren nem nagyon lehetsz boldog, sajnos a mai vilagban a vekonysag legalabb olyan fontos, mint az apoltsag! Keress dietakat, iratkozz be edzoterembe, tegyel meg mindent. Nem lesz egyszeru de a kajalas megvonasahoz hozza lehet szokni, meg fogod szokni, hogy keveset eszel, nem kivanod majd az desseget es az ilyeneket. Csak el kell donteni, hogy lefogysz es sikerulni fog.
(gondolom, ezutan a mostani 72%-om lecsokken vagy 65-re de ez a velemenyem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!