Ez nagyon rosszul esett. Miért csinálta ezt?
A tesód gondolom még nem tud diákmunkát vállalni, és shát bocsi, de 11 dbot vettél mindkettőből, abból egy dbot sajnálsz a tesódtól, hogy megivott? Ez nem igazán vall testvéri szeretetre. A szüleid szerintem, azért védik még, hogy erre rávezessenek téged. Egyébként se értem, hogy ha olyan kevés pénzed volt és utána otthon se voltál miért vettél annyi innivalót, víz már nem fekszik? :)
A bosszú egyébként nem jó tanácsadó, és ahogy előző írta a kóla egészségtelen, ha sokat iszol belőle egyszerre akár rosszul is lehetsz tőle, ebbe a melegbe meg pláne, mivel nagyon cukros stb.
Először én is 11-nek olvastam, de szerintem 1 literre kell gondolni, plusz a hat flakonra, amit utána írt. Mondjuk azt nem értem, minek tárazol be ennyi üdítőt.
Ezzel együtt kicsit azért túlzásba esel ezzel a agy világfájdalommal egy liter almalé fölött.
Vegyen magának a húgod.
Dugd el valahova az egészet, mondjuk a szekrénybe.
#2 nem tizenegy darab, hanem egy liter.
Amúgy én értem a kérdező problémáját, szerintem bosszuld meg, mert akkor érzik, milyen zavaró ha "ellopják" a másik dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!