Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálta ezt velem az...

Miért csinálta ezt velem az angol tanárom? Ez így nagyon rosszul esett!

Figyelt kérdés

Félévkor kértem a tanárnőt, hogy adja meg az ötöst. Azt mondta, hogy hetedikben a inkáb év végén adja meg, ezért akkor csak négyes voltam. Erre pénteken mondta, hogy négyes leszek, mert lett 2 négyes nagydogám, egy 3-as szódogám és FÉL ÉVKOR IS CSAK NÉGYES VOLTAM!!!!!!!!!! Itthon átszámoltam és ha akkor megadja az ötöst, akkor most is lehetnék ötös!!!

Azért esett nagyon rosszul, mert ha nem etet be ezzel, akkor nem gürizek ennyit, mert a legtöbb osztálytársam elolvas egy szöveget és simán visszamondja, de nekem nagyon sokat kellett tanulni. És akkor ha tudom, hogy úgyis négyes leszek, akkor nem hajtok annyira az ötösre és tudok nyelvtanból tanulni, mert abból is négyes leszek.

Meg nekem nem volt évvégi hajrá, mert egész éves hajrá volt.

:(

Szerintetek miért csinálta ezt velem???

#tanulás #átverés #tanár #angol #ötös #angol tanár #gonosz #gonosz angoltanár #rosszulesés
2014. jún. 8. 15:05
 1/7 A kérdező kommentje:

Meg nekem fontos, hogy felvegyenek oda, ahova szeretnék menni, mert az egész országba 2 olyan suli van ahol azt a szakmát tanítják, de az egyik nagyin messze!!!

13l

2014. jún. 8. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

'És akkor ha tudom, hogy úgyis négyes leszek, akkor nem hajtok annyira az ötösre és tudok nyelvtanból tanulni, mert abból is négyes leszek. '

na pont ezert csinalta.

szokj hozza, hogy az elet nem habostorta, meg kell kuzdeni az eredmenyekert.

2014. jún. 8. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

azért csinálta, mert csak azért nem jár ötös, hogy félévkor a rosszabbat kaptad.

Ha most 4,5-re álltál volna, esetleg szóvá teheted, de ilyen jegyekkl... szerinted ha 10 kettesed lenne, akkor is ötös járna?

2014. jún. 8. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennél jobban kell szervezned a dolgaidat.Még csak hetedikes vagy, és ennél évről évre nehezebb dolgod lesz.Több, nehezebb anyag és több számonkérés.Hetedikben még röhögve jeles az ember év végén, de ez nem marad így.

Próbálj meg jobban koncentrálni a dolgaidra, és szerintem nyáron fejleszd magad angolból, ha nehezebben megy.

2014. jún. 8. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

És a 2-esen és 3-ason kívül milyen jegyeid voltak és hány darab?

Miért kellett volna 5-öst adnia? Ötösre álltál?

2014. jún. 8. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy kéred az 5-t? Kívánságműsor?

A jegyeid alapján biztos nem álltál ötösre és az egész évi teljesítményt is nézik.

Ha egyszer a képességeid szerint nem tudsz jobban teljesíteni, akkor meg kell elégedned a gyengébb jeggyel.---én tanár akarok lenni és ez a véleményem.

2014. jún. 8. 22:10
 7/7 anonim válasza:
Az, hogy félévkor négyest adott, az nem jelenti azt, hogy év végén automatikusan ötöst ad! Csak akkor adott volna, ha év végén mondjuk 4,5-re állsz, vagy közel hozzá. Ez esetben biztos felfelé kerekített volna. Bocs, de két 4-es dolgozattal meg 3-as szódolgozattal én se adnám meg év végén az ötöst (én némettanár vagyok). Ez igazságtalanság lenne azokkal szemben, akiknek pl. csak ötösük volt. Az iskola nem alkudozás meg üzletelés a jegyekkel. Tanulj legjobb tudásod szerint és meglátod, mire elég. A jegyet nem a tanár "adja", hanem TE SZERZED!!! A te teljesítményedtől függ, nem az ő jó szívétől.
2014. jún. 13. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!