Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szeret akkor miért csinálta...

Ha szeret akkor miért csinálta ez, Lehet hogy rosszul tettem hogy szkítottam vele?

Figyelt kérdés
volt egy barátom nemrég szakítottam vele mert azt mondta hogy rajtam kívül van neki más nője mert tőle olyat kap meg amit tőlem még nem. de hogy engem szeret a másikat csak szexre tartja. engem nem akar elveszíteni de a másikat meg nem fogja el hagyni. mivel én beteg vagyok csak egy hetet kellett volna várnia. de neki még ez is sok. ezért szakítottam vele. azóta hívogat hogy fogadjam vissza és hogy ő engem szeret!
2014. márc. 3. 18:46
 1/3 anonim válasza:
56%
Ezt neked kell eldöntened de ha szakított a másik lánnyal meglehet hogy téged szeretet jobban
2014. márc. 3. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nem hagyja el. érzem hogy szeret meg minden, de nem tudok vele úgy együtt lenni hogy közbe más lánynál keresi a boldogságot... feleslegesnek érzem magam. viszont tiszta szívből szeretem... és ezért nem tudom hogy jól tettem-e hogy szakítottam vele. tanácstalannak érzem magam. :/
2014. márc. 3. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
89%
jól tetted.Mi az,hogy van neki mellette más nője???Nem te vagy/voltál a barátnője? Ha szeret és nem akar elveszíteni,dobja azt a nőt.Ez sztem nem szerelem,csak meg akar tartani,ha esetleg azzal a nővel nem jönne össze.
2014. márc. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!