Szüleim ellenzik a gépezést. Mit mondjak nekik?
szerintem is sokat gépezel.aki itt ír neked kommentet se álszent,elvégre mindannyian gépről/telefonról írunk.
szerintem ez egyedül akkor lesz gond,hogyha más dolgok elől veszed el az időt,hogy gépezhess.más dolog alatt az alvást értem,tanulást és a valódi barátokat,barátnőket,a való életben!! mert azok akikkel csak neten beszélsz sose lesznek olyan élményeitek egymással kapcsolatban,minthogyha találkoznátok is,csavarognátok stb. még az is jobb,hogyha áthívod magadhoz az embereket és nálatok gépeztek. ez is még mindig személyesebb.
szerintem most már mindegy,nyár vége van. de az fontos,hogy ha elkezdődik a suli, akkor ahogy hazaérj ne vágódj be a gép elé. intézd el a fontos sulis dolgokat először,utána leülhetsz és este 8-9ig ha ott vagy az még oké,de utána már az alvásból veszi el az időt.
és igaza volt néhány kommentelőnek, játékok helyett lehetne mást is csinálni. és eredeti nyelven nézek sorozatokat. ezzel fejlesztem a szókincsemet is és jól is érzem magam közben. és miközben nézek pakolhatok a szobában is, nem vagyok úgy odakötve mint a játéknál
szóval ne menjen fontos dolgok rovására a gépezés.napi 12 óra nagyon durva,akkor csak alszol eszel és gépezel meg fürdesz.elég ingerszegény dolog. próbálj változtatni rajta szeptembertől és csak a felesleges időd tölteni a gép előtt.
#38-as vagyok.
Pl. segíts a szüleidnek a házimunkában, kirándulj, menj el haverokhoz, barkácsoljatok, sétáljatok, parkour-ozzatok, menjetek el kajálni, fürdeni strandra, valamit sportolni, horgászni, másszatok fára, bújó, fogó, háborúzós.
Kérlek, , ne mond már, hogy nem tudod feltalálni magad! Ez baromság! Csak szimplán nem akarsz mást csinálni. Nézd meg, mondjuk 30 éve IstenVilágKirályCsászár volt az, akinek volt Kompútere (xD), és olyan jól elvoltak, hogy nem igaz. Ezt az iszonyatos számítógép-mániát ez a rohadtul elcseszett 2000 feletti generáció hozza... meg persze a szülők, hogy otthagyják a gép előtt a gyereket napi sok órára, mert nem képesek nevelni őket, hanem hagyják, hogy ott punnyadjon a gép előtt és az nevelje őket, meg a 16, 18 plusszos játékok, meg a többi online barom.
....... Bocsánat, kiborultam! :D
16/f
#43-as
Mert ha már valaki válaszol, az is kocka? Nem véletlenül csak erre tévedt e-mail olvasás közben, mert lecsekkolta gyorsban, mint én?! :D
ma 10:27
Persze hogy a "mai szülők" nem foglalkoznak a gyerekkel, mivel DOLGOZNAK. A dédszüleink idejében persze hogy volt idő együtt lenni a családdal...
Amúgy egy 14-15 éves már nem fog fogócskázni o.O Max mondjuk focizni, de azt se nyáron a 40 fokban, vagy télen a fagyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!