Van egy baratnom nagyon szeretem ot de anyamek ellenzik a kapcsolatot jo csalad Nem birom mar van egy torveny, hog 16ev utan szuli engedely nelkul elkoltozhetek otthonrol Bovebbet tudhatnek rola? Ha elmennek vissza kellene jonnom? Hogy mukodik ez?
Eloenzik a kapcsolatot elvettek a telefonom neha a kapcsolat miatt fizikaliag is bantalmaznak 2-3 pofon utlimatumot kaptam hogy szakitsak vele eddig vagy ha nem vegem lesz..nagyon sokat kell segitenem itthon mert befognak a benti munkakban is szinte en csinalom es kint is be fognak rendszeresen..volt mikor nyomtak belem a kajat annal is tobbet mikor mar nem kellett higy egyek mert sokat fogytam...titokban telefonozok el akarok menni itthonrol felek hogy mi lesz nem akarom elhagyni ot es meguntam higy a szuleim mondjak meg hogy kivel legyek meg hogy sehova nem mehetek csak itthon legyek mindig es segitsek jol tanulok 4-5 (17 eves vagyok ) 8 honap mulva leszek 18
Varom a valaszokat
Nem tuxom, ilyen marhaságról hol hallottál. Nincs ilyen. A gyereknek 18 éves koráig otthona helye. Ha elemegy, a rendőrök visszaviszik.
Mi a baja a szüleidnek a barátnőddel? Azt is írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!