Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melegek, nektek h alakult a...

Melegek, nektek h alakult a kapcsolatot a családdal?

Figyelt kérdés
Hogy reagáltak, elfogadták? Nekem anyum nem homofob, de ugy gondolom apam igen, es tudom, hogy egyszer elkell mondanom, de meg nincs eleg batorsagom. 17/f meleg
2014. dec. 25. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem anyám homófób inkább, és még nem tudják

18/F

2014. dec. 25. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem elmondta 17 évesen és azóta él külön.Nagyon rosszul fogadták csak én tartom vele a kapcsolatot azóta :/
2014. dec. 25. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ez elképesztő....

Milyen szülő az, aki azután, hogy kiderül, hogy a gyereke meleg nem szereti ugyanúgy?! Nyilván, szomorkodik az unoka kérdés miatt, de nem a gyerek boldogsága a legfontosabb? És ha egy azonos nemű mellett találja meg? Na, bumm, mi van akkor? ha az az azonos nem bunkó és nem tiszteli a gyerekem, akkor nyilván megmondom, de ez ugyanígy működik egy fiú-lány kapcsolatban is.

Sose fogom megérteni az ilyen szülőket. :(

*egy hetero

2014. dec. 25. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Coming out után kb 2.5 évvel megszakítottam a szüleimmel a kapcsolatot.

Undorodtam a látszat-elfogadásuktól...

Leszbikus

2014. dec. 26. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátom sok erőt adott nekem, hogy anyám elé álljak, és színt valljak. Mellettem volt mikor anyámmal beszéltem. Röviden annyit mondott, hogy legyünk boldogok, csak ne reklámozzuk magunkat. Kis faluban élek. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez mit jelent. :) Regényt nem akarok most írni.

Apám még nem tudja, de ő is nemsokára megfogja tudni. Nem lesz probléma.

Tesó meg elvan, neki nem tetszik a dolog, de letojom.

Majd megbarátkozik vele idővel. Még emészti a dolgot, de jó úton halad.

Unoka meg szóba se került, amúgy se nekik csinálnám a gyereket.

Páran tudják, hogy meleg vagyok. Mindenki attól félt, hogy kitesznek. Sózták az agyam, de én tudtam, hogy anyám nagyon szeret, és nem fog elítélni, kidobni, mert ettől még a fia vagyok, és nem egy gyilkos AIDS-es b.....uz..i.

Szomorúan olvasom, hogy egyes szülők így reagáltak. Szülőnek szerintem legnagyobb ajándék az, ha látja gyerekét boldogan. Milyen szülő az ilyen?

Te ismered a szüleidet kedves kérdező. Rosszra ne is gondolj. Van barátod? Anyukáddal beszéljetek először, de én várnék, hogy 18 legyek. Biztos, ami biztos.

Nem tehetsz róla, hogy meleg vagy, és ha ezt nem képesek felfogni a szüleid, akkor részvétem.

2014. dec. 26. 12:05
 6/7 anonim válasza:
100%

Nekem nem tudják itthon, bár valószínűleg amíg csak lehet visszatartom előlük, elég maradiak.

Egyszerűen nem értem alapból az emberiség / társadalom hozzáállását. Oké, fajfenntartás szempontjából a "helyzet" valóban vállalhatatlan, de egy ilyen undok, rohadt világban inkább örülni kéne annak, hogy van, aki legalább megtalálja a boldogságát. Na és, ha ugyanúgy nővel, mint az, aki? Tartsa a négy fal között a dolgait, én azt nemcsak a homoszexuális pároktól, de a heteroktól is elvárom. Nem zavar ha férfi-nő, nő-nő vagy férfi-férfi párt látok kézenfogva / csókolózni, a "következő szintet" hagyják meg maguknak. Magánügy, nem közügy. Csak hát... A többség nem így gondolkodik.

22/N

2014. dec. 27. 02:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik válaszoltak! Mindenkinek kitartást és megértést kívánok! :)
2014. dec. 27. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!