Szüleim ellenzik a gépezést. Mit mondjak nekik?
Mivel a szüleim is tudják, hogy amikor gépezem akkor nincs jobb dolgom, ezért engedik. A személyes, közeli barátaimmal szoktunk multizni, mit csinálhatnánk mást? Nem társasjátékozunk, ez nem olyan suttyó kijelentés mint hogy "inkább mozi mint színház", ez tény, hogy a multiplayer barátokkal szórakoztatóbb, mint a társasjáték. havonta egyszer elmegyünk kajálni vagy iszogatni, néha át is megyünk egymáshoz, de ennek nincs értelme mert ugyanúgy csak játszunk, csak annyi hogy itt ül mellettem a laptopjával. Egyik barátommal biciklizni szoktam, aztán ha hazaérünk, játszunk.
17/F
Én most keményen le leszek százalékolva, de én reggel 10-től este 10-ig a gépem előtt ülök, persze alapvető életfunkcióimat ellátom. :D Na és? Mi mást csináljak? Semmihez nincs kedvem, kinn nagyon nagyon meleg van, a falumban nincs közélet s nem is lehet mást nagyon csinálni. Ha más helyen élnék valószínűleg nem így lenne, mert amúgy szeretek kimozdulni itthonról. És nincs az az isten, aki engem tanulásra tudna venni nyáron, hiába mindjárt itt a suli.
A szüleid ellen nem tudsz mit tenni, nekem is ezzel az engem nem érdekel más mit csinál dumával jönnek. Fogadj szót, nem tudsz rájuk hatni. Valamilyen szinten igazuk van, de most amúgy nem értem, hogy ha mást nem tudsz csinálni, akkor nem mindegy, hogy tévézel vagy gépezel? -.- Szülők.
Én például filmeket, videókat nézek és olvasok a neten, szóval ez nem értem, miért lenn káros, hacsak nem a szememnek.
Próbálj meg olvasni, fim maratonokat tartani (én például reggeltől estig néztem a Hobbitot és Gyűrűk Urát zsinórban, ráadásul a bővített verziókat.) :D Menj el vásárolni, vagy csat szétnézni. Sportolj valamit, nézz szét biciklivel a környéken. Kérdezd meg a szomszédot nem kell-e segíteni valamit.
19/L
Én is 6-9 órát szokok a gép előtt ülni. De persze nem mindig játszok. (van hogy filmet, sorozatokat nézek, facebookozok...) De persze ha van más dolgom akkor azt csinálom először, csak az után gépezek. Kimennék én, de kihalt a falu, sehol egy ember, semmi programok, bulik....
15 fiú
Nekem a városnézés lenne unalmas. Akkor inkább elkezdek egy sorozatot.
Nekem azért van egész nap benyomva, mert itt "tévézek", ez veszi el a legtöbb időt. De már felnőtt vagyok, úgyhogy azt csinálok, amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!