Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők miért ellenzik azt,...

A szülők miért ellenzik azt, hogy a gyerekük szexuális életet éljen (20 év fölött)?

Figyelt kérdés
Húsz év fölöttiekre gondolok, nem gyerekekre, ott érthető a dolog. Van egy barátnőm, 24 éves, végzett a sulival, dolgozik. (24 éves koráig nem is férfival) Amikor valakit hazavitt, az anyja árgus "fülekkel" hallgatta, hogy mi történik a szobában, történik-e valami. Hónapokig együtt volt a sráccal, nem csak egy kaland volt, mindketten dolgoznak, de ha véletlenül terhes is lett volna a lány, akkor is el tudta volna tartani a gyereket. De nem csak az ő szülei ilyenek. A szex felnőttként szerintem az élet természetes része. Miért kell így viselkedni? (Nem csak az ő szülei ilyenek.) Azt megértem, amíg tanul az ember, nem tudná fenntartani a gyereket, de így?
2015. ápr. 23. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Mert fél attól hogy valami olyasmi történik ami nem lenne jó (nemi betegség, kisbaba).És sajnos nem fogadja el, hogy az ő 20 évvel ezelőtt született kisbabája már felnőtt lett.
2015. ápr. 23. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

24 evesen miert is anyukahoz viszi haza a pasit?

A megoldas az hogy ha felnott az ember akkor el kell koltozni.

2015. ápr. 23. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Ne csodálkozzon, ha oda viszi a pasit éjszakára. Miért nem megy külön lakásba, ha már felnőtt?
2015. ápr. 23. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
"Azt megértem, amíg tanul az ember, nem tudná fenntartani a gyereket, de így? " Szerintem nálad és a barátnődnél már itt kezdődik a probléma, mert ebből a mondatodból azt szűröm le, hogy nálad a szex = a gyermeknemzéssel. Nem csak azért élünk szexuális életet, hogy gyermekünk legyen, valamint ha felelősségteljesen védekezik a pár, akkor kevés az esélye, hogy becsúszik a gyerek. 18-20 évesek is élnek szexuális életet, és sokan nem akarnak még gyereket. De a te leírásod alapján, akkor szeretkezzen az ember, ha el tudna tartani egy gyereket már? :-)) Az én szüleim például sosem mondták, hogy rossz lenne, hogy szexuális életet élek, meg sosem vágtak olyat a fejemhez, hogy ha becsúszik a gyerek én tartom el, pedig 17 éves korom óta van nemi életem. Akinek a szülei tudják, hogy megbízható a gyerekük, és nem kell attól félni, hogy becsúszik a gyerek, azok szerintem nem parázzák ennyire túl ezt a kérdést.
2015. ápr. 23. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Én nem hiszem, hogy ellenzés lenne. Inkább szeretnék, hogy ne náluk történjen az ilyesmi. Én már férjnél voltam, amikor egy hétvégére hazautaztunk a szüleimhez és anyám megjegyezte, hogy " nehogy összenyálazzuk" az ágyát. Hát ledöbbentem, mert mi sem épp oda és akkor akartuk időzíteni az együttlétet. Az én szüleimnél szerintem inkább az volt, hogy nehogy kellemetlen szituba kerüljenek ha meghallanak/látnak valamit.
2015. ápr. 23. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező!

Gondolkodj már! Szerinted melyik szülő szereti azt, hogy a gyereke ott kufircol a szomszéd szobában?

Csak van, aki hallgat, más meg hangot ad ennek.

Nem magával a nemi élettel van bajuk, csak nem akarnak a "részesei" (fül-, ne adj' szemtanúi) lenni.

Te gyerekként szeretted volna a szüleidet hallgatni?

2015. ápr. 23. 12:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es, nem, szerintem az örömszerzésről is szól a szex, nem csak a gyereknemzésről. De: ugye a legtöbb szülő ezért szokta félteni a gyerekét, nehogy becsússzon egy nem kívánt terhesség.

Örülj neki, hogy ilyen szüleid vannak, nekem sajnos nagyon nem. :( Szerintem olyan szülő lenne a normális, mint a tiéd. Ezért tettem fel a kérdést.

2015. ápr. 23. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!