Szüleim ellenzik a gépezést. Mit mondjak nekik?
"de az, hogy neked életed élménye az, hogy pár másik kockával toltátok a játékot az szerintem igencsak gáz."
Azok a "kockák" egyetemisták akik mára 300 nettót keresnek, de volt egy ismerős 30-as házaspár saját lakással, meg 40+ nő is aki szintén velünk tolta, mind ismerősi körből, akkor miért is kockák?
Másrészt miért lenne gáz? Ezt sosem értettem.
Együtt dögleni egy film előtt miért nem gáz? Részegen fetrengeni egymás hányásában miért nem gáz? A normál társasjáték miért nem gáz? Összeülni és szalonnát sütni miért nem gáz? Elvégre csak ülsz és telik az idő...Miben rosszabb egy multis játék, ahol szintén beszélsz az ismerőseiddel, közben jól érzed magad?
Ráadásul, hol írtam olyat, hogy "életem élménye"? Ha a szövegértelmezés menne úgy mint a másik leszólása, akkor nem is írtál volna...
Szerintem normális. Persze, néha kimozdultam a haverokkal, de utána csak rosszul éreztem magam, hogy mennyi pénzt elvertem, és még igazán jól se éreztem magam.
Sokkal jobb otthon lenni, beszélgetni a haverjaimmal (akik többszáz km-re laknak tőlem, igencsak nehezen futnánk össze csak úgy), játszani velük, nézni egy jó sorozatot, olvasni egy jó könyvet.
Emellett segítek otthon és tanulok. Sportolni is jártam nem sokkal ezelőttig, most épp keresgélek milyen sport lenne szimpatikus, szóval a mozgás megvan.
De mi a túrót csinálnék otthon az időm nagyrészében? :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!