El kell mennem a családdal fürdőben, pedig én nem tudok belemenni a vízbe. Jogosan?
Először is, nem szeretek kimozdulni a családdal együtt. De mégis mindig magukkal rángatnak, évek óta nagy veszekedések és fenyegetőzések (nincs gép, nincsenek barátok, nincs tv) árán. A héten már 2x voltam velük, egyszer rokonlátogatáson, egyszer meg egy mozizáson, egy olyan mesén ami engem eleve nem érdekelt.
Szólt anya, hogy 10-kor (!!) feküdjünk, mert holnap megyünk fürdőbe. Szóltam neki, hogy nekem a piros betűs napok vannak most, mire azt mondta, hogy akkor is elmegyek velük, max kint ülök a napozóágyon.
Jelzem, a barátaim június óta nem láttam, mivel el vagyok tiltva, amiért szintén nem akartam elmenni velük fürdőbe.
Jogos szerintetek? 16/L
Azoknak akik azt írják hát csak vegyen magának tampont és hadd szóljon:
Nekem pl soha nem volt zsebpénzem. Egy forint se. Csak akkor kaptam, ha anyám elküldött kenyérért a kisboltba, semmikor máskor. Akkor meg várta a visszajárót. Szóval én pl miből vettem volna?
A legjobb barátnőm 22 éves, és képtelen tampont használni, egyszerűen nem bírja elviselni.
Szóval vannak akiknek nem egyszerű.
Annak meg mi értelme, hogy ücsörögjön az árnyékban? Az már ugyanolyan családi móka szempontjából, mintha otthon ülne.
Soha nem fogom megérteni az ilyen szülőket, pedig volt időm megpróbálni, az enyémek is ilyenek voltak :D De szerencsére már nem akarnak menni sehova...
Minek kell olyan helyekre rángatni a gyereket, amiknek az egyetlen céljuk a szórakoztatás, ha a gyerek nem szórakozik jól?? Így tényleg kidobott pénz a strandbelépő, meg a mozijegy..
ma 15:12
Gondolom attól jó családi program, hogy a szülők hátra dőlhetnek, hogy "ezaz, ma CSAKAZÉRTIS elhoztuk a gyereket. Nem akart, de mi vagyunk az erősebbek.", és elégedettnek érezhetik magukat.
Nincs is jobb program, mint 40 fokban, betétben kint rohadni a napon. Nem elég, hogy izzad az ember (fürdeni nem tud), de még vérzik is, és ezeken a helyeken ( ahol ennyi ember megfordul) azért kicsit másabbak a higiéniás körülmények, mint otthon a fürdőszobában. Az ember kétszer meggondolja, hogy merjen-e betétet (ne adj isten) tampont cserélni. (normális helyeken ügyelnek rá, hogy legyen pl. folyékony szappan, meg wc-papír, de sajnos nem mindenhol, ez tapasztalat).
A kérdésedre a válasz, jogos. Én nem mennék, akármekkora balhét csapnak is.
"Egyszerűen idegesítő a szülő számára, hogy a gyermeke változik és próbál a gyerek felé közeledni de az meg úgy veszi mintha akasztásra vinnék."
Ezek nem közelednek a gyerek felé, hanem konkrétan fojtogatják.
Ne azzal gyere, hogy vérzel, hanem azt mondd, hogy rosszul vagy. Ha anyádnak tünetmentes a menzesze, akkor nem fogja érteni, hogy csak emiatt miért nem mész, de ha görcsölős vagy, akkor megérti, mert nyilván tud róla, hogy van, aki görcsölni szokott. Tarts ki amellett, hogy nem mész, a barátaidtól már úgyse tud még jobban eltiltani.
Ja és kultúrember nem előző este szól a másnapi programról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!