Az miért baj ha én (15/f) kint alszok barátnőmnél 25. -én és nem a családdal vagyok?
Tényleg gyerek vagy még.
Tudom, nem így érzed... anno én is azt hittem 15 évesen, hogy enyém a világ... :)
Tudod, én megértem anyukádat. Még csak 15 éves vagy, most lehet, hogy nagynak érzed a szerelmet, de ez változni fog, mert még nagyon fiatal vagy. Mióta vagytok együtt?
Én úgy gondolom, akármennyire szeretnék egy lapon említeni, más egy 14-15 éves és más egy 20+ szerelme (ami a komolyságát illeti).
Igen, a karácsonynak az a lényege, hogy együtt legyen a család, a szeretteinkkel...
Barátnőd hívott meg magához, vagy a családja? (mert ez sem utolsó szempont)
Megint én vagyok:
Így viszont azért más, főleg, hogy ők hívtak meg.
Mondd meg anyukádnak, hogy rosszul esne nekik, ha nem mennél el...
(Én a kérdés alapján elsőre azt gondoltam, hogy kitaláltátok, hogy egymásnál alszotok)
Viszont ha mész, vigyél valami apróságot az anyukájának! (Csokit vagy bort). :)
Az alap, hogy viszek valamit :)
De anyumnak elmondtam az érveimet meg minden (már pár napja győzködtem) és azt mondta, hogy menjek. Ez eddig szép és jó csak azt is mondta, hogy akkor ne segítsek neki semmiben, hogyha őket tekintem a családomnak akkor legyek velük meg hasonló ilyen kedves dolgokat... Így is úgy is kimegyek csak hát ettől függetlenül akartam neki segíteni és most nem azért, mert van egy kis bűntudatom.
én megértem anyukádat, hiszen karácsony van, ilyenkor együtt a család, együtt szokás ünnepelni
persze nem ismerlek sem téged, sem a barátnődet, barátnőd családját, sem a te családodat, de ha anyukád nem enged, akkor ez áll a háttérben
Anyukád feltehetőleg úgy gondolkodik, hogy te az ő családjához tartozol, mert egy 15 éves gyerek kapcsolata ritkán szokott házassággal végződni, tehát ezt nem kell komolyan venni. Lehet, hogy igaza van, lehet, hogy nincs, ezt nem tudhatjuk.
Ígérd meg neki, hogy jövőre meg nálatok fogtok karácsonyozni a barátnőddel, aztán majdcsak megbékül a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!