Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az miért baj ha én (15/f)...

Az miért baj ha én (15/f) kint alszok barátnőmnél 25. -én és nem a családdal vagyok?

Figyelt kérdés
Anyum szerint legyek a családdal de mindenki más (a családból is) azt mondja, hogy aludjak kint...

2014. dec. 24. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

És a barátnő hány éves? Biztos van már vagy 13...

Amúgy tényleg lehet komolytalannak nevezni egy ilyen kapcsolatot. Hiába próbáltok felnőttként viselkedni, attól még gyerekek vagytok. Megértem anyudat, mert az természetes, hogy elmész a barinőhöz, de az ott alvás már kevésbé az.

2014. dec. 24. 10:32
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

22 éves lány vagyok, nem egy őskövület, nem tartom magamat maradinak.

15 éves koromban nem voltam olyan érett, hogy a barátomnál aludjak/a barátom itt aludjon. Akkor azt hittem, hogy jaj, de nagy vagyok, én már mindent megtehetek, de ha bármi bajom volt futottam anyucihoz. Ez elég gyerekes dolog, nem az érettség jele. Gondolom te is így vagy, csak nem vallod be még magadnak sem.

Vannak csodák, úgyhogy nem biztos, de majdnem az, hogy nem ez a kislány lesz az utolsó barátnőd. Ez nem is probléma, ez teljesen normális. Anyukád is valószínűleg így gondolja és ezért akarja, hogy velük töltsd a karácsonyt, legalábbis legyél velük is.

Az ott alvás meg 15 évesen korai, karácsonytól függetlenül...

22/L

2014. dec. 24. 10:50
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Háát,én azért lehet elmennék a helyedben. Végül is 24-én családdal vagy...Meg már elég régóta jártok,szerintem érthető,ha a barátnőddel is szeretnél lenni az ünnepek alatt:)
2014. dec. 24. 11:07
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Mert mondjuk 15 évesen nem kell felnőttesdit játszani.
2014. dec. 24. 11:33
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
hahaha
2014. dec. 24. 11:36
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Én is háborogtam 15 évesen, hogy nem engednek a barátomnál karacsonyozni. Aztán az a barát már hol van? Pedig nagy szerelem volt, de évek óta nem is hallottam felőle, nem is érdekel.
2014. dec. 24. 11:54
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
15 éves vagy, gyerek, otthon a helyed. A karácsony a család ünnepe, otthon kéne szeretetben, nyugalomban együtt lennetek. 15 évesen alapból nem kéne lánykáknál aludnod, karácsonykor meg pláne nem. A kislány is ünnepeljen a saját családjával. Majd találkoztok másnapján, vagy valamikor.
2014. dec. 24. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Én 20 éves vagyok, barátom szintén, évek óta egy pár vagyunk, mégsem vagyok annyira pofátlan, hogy az ő családját válasszam a sajátom helyett.

15 éves vagy, itt az egész téli szünet, akármikor át tudnál menni, ott tudnál aludni, nem kell ahhoz kifejezetten az ünnep családilag együtt töltött idejéből elvenni. Karácsonyozni is lehet egy-két nappal előbb vagy később, ettől nem dől össze a világ. Mi mindketten a családunkkal töltjük az ünnepeket, utána találkozunk.

2014. dec. 24. 12:40
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
És ha csak átmennél, aztán este haza? Így senkit sem bantasz meg.
2014. dec. 24. 15:40
 20/20 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom, 14 évesen már lánnyal foglalkoztál? és meg is engedte a lány anyja? No comment!
2014. dec. 29. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!