Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatalok, akik még a szülőkkel...

Fiatalok, akik még a szülőkkel élnek! Ti mit csináltok a családdal?

Figyelt kérdés

Én kb semmit.. Az én szüleim unalmasak, egyszerűen megjönnek a munkából, megcsinálják az itthoni dolgokat, este tv-t néznek ennyi, nem mennek sehová már 5 éve.

Csak nekem vannak ilyen unalmas szüleim?

17/F

2015. febr. 18. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nemtudod még mi az a munka...
2015. febr. 18. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Aranyos vagy! Dolgoznak a szüleid a munkahelyükön, aztán otthon, kikapcsolódásként tévéznek, eltartanak téged, és unalmasnak találod őket. Mit vársz az élettől, mennyire ismered a valóságot (nem a való világot!), mit teszel, hogy ne legyenek unalmasak? Lehet, hogy ha kevesebbet kéne dolgozniuk, talán még el is mennének valahová.
2015. febr. 18. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Szoktunk menni moziba, színházba, étterembe, billiárdozni meg ilyesmi.

18/F

2015. febr. 18. 17:19
 4/11 Kulcsos7 ***** válasza:
82%

Besavanyodott szüleid lehetnek.

Vagy a munkájuk nagyon fárasztó.

Én "szülő" vagyok de minden hétvégén megyek valahova a feleségemmel. Ha más nem sétálni, kirándúlni, vagy rendezvényre, moziba. A gyereim magyok már nem jönnek velünk de így is jó. :)

2015. febr. 18. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Hát, az én szüleim négy gyerekes szülők, anyukám teljes állású családanya, apukám pedig sokat dolgozik hogy eltartson minket, szerencsére igen jól élünk.

Mi is járunk színházba, múzeumba, moziba, étterembe, ketten is mennek ide-oda.

17L

2015. febr. 18. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Az én anyukám a nyáron még deszkázott is velem :D érdekes nap volt...mostanában ő is fáradt mit a tiéd :/
2015. febr. 18. 17:44
 7/11 piriiiii ***** válasza:
33%

Teljesen megértelek, az én szüleim is hasonlóak.

Aki azt mondja, hogy nézz már magadba, hiszen érted dolgoznak, meg még nem tudod, mi az a munka... hát ez az ő életük, és bármikor változtathatnak rajta!

Én egyfolytában iskolában vagyok, és rengeteg anyaggal le van maradva az osztályom, szóval baromi sokat kell gürcölni, hogy érettségizni tudjunk egyik-másik tárgyból, mégis igyekszem feldobni a napjaimat ezzel-azzal, "apró örömökkel". A szüleim nem ezt csinálják, elhiszem, hogy fáradtak, persze, de a lelkükkel is törődniük kellene... nem kell több, elég egy félóra séta, ma gyönyörű idő volt... nem, ehelyett a négy fal között gubbasztanak, tévéznek, olvasnak, gépeznek magukban, és, ha valami nem a kedvük szerint történik, patáliát csapnak. És ez az Ő hibájuk!

Én eleve azt helytelenítem, hogy olyan munkában vannak, amit nem szeretnek. Nem kell kioktatni, azt is tudom, hogy ez sem megy könnyen, sőt mi több, minden drága a boltokban, de a fizetés meg aránytalanul alacsony. Nem vagyok hülye. De akkor is lehet a jobbra törekedni! Merni kell lépni szépen... és ezt mi, magyarok, nem tudjuk felfogni...

18/L

2015. febr. 18. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Én már felnőtt vagyok, de gyerekként hétköznap ez volt a program amit mondasz, mondjuk nem bántam én se, ugyanezt csináltam, tanulás és heti 6 edzés mellett én is csak nyálat csorgatni jártam haza.

Hétvégén viszont jártunk moziba, étterembe, kirándulni, íjászkodtunk, kajakoztunk, nyáron sátorozni jártunk, ha volt valami fesztivál, vagy sörnap akkor oda mentünk, koncertre jártunk, meg pl a kocsimosás is ilyen közös program volt, és általában vízicsata lett a vége. Ilyesmik. Ja! Néha csináltunk komplett íjász pályát, és ellenségeket meg prédákat rajzoltunk nagy papírra, azt tűztük a céltáblák elé, és azt játszottuk, hogy ősmagyarok vagyunk, és "ügetés" közben lőttünk, aztán megnéztük ki volt a legügyesebb :D :D De jó is volt!

2015. febr. 18. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Miért pontoztatok le? :D Válaszoltam a kérdésre, kifogásolhatatlan stílusban. Emberek, az irigykedés nem szép szokás.
2015. febr. 18. 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
A munka nem lehet kifogás arra, hogy nem mozdulnak ki. Az én szüleim is nehezen mozdulnak ki, kb. a vásárlásban a programjaik 90%-a ki is merül, és hiába kapnak segítséget, akkor is nehéz őket kimozdítani csak lazítani, sétálni, elmenni valahova, ami "nem kötelesség", és látom rajtuk, hogy feszültek, ami nem jó, és ha tévét néznek, az is többnyire híradó, szóval nem az van, hogy megnéznek egy filmet, vagy meccset. Én azért próbálom unszolni őket, kevés sikerrel, de egyszer már sikerült őket moziba elküldeni kettesben, és jól is érezték magukat, de ők nem olyanok, akik fogják magukat és elindulnak.
2015. febr. 19. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!