Fiatalok, akik még a szülőkkel élnek! Ti mit csináltok a családdal?
Én kb semmit.. Az én szüleim unalmasak, egyszerűen megjönnek a munkából, megcsinálják az itthoni dolgokat, este tv-t néznek ennyi, nem mennek sehová már 5 éve.
Csak nekem vannak ilyen unalmas szüleim?
17/F
Szoktunk menni moziba, színházba, étterembe, billiárdozni meg ilyesmi.
18/F
Besavanyodott szüleid lehetnek.
Vagy a munkájuk nagyon fárasztó.
Én "szülő" vagyok de minden hétvégén megyek valahova a feleségemmel. Ha más nem sétálni, kirándúlni, vagy rendezvényre, moziba. A gyereim magyok már nem jönnek velünk de így is jó. :)
Hát, az én szüleim négy gyerekes szülők, anyukám teljes állású családanya, apukám pedig sokat dolgozik hogy eltartson minket, szerencsére igen jól élünk.
Mi is járunk színházba, múzeumba, moziba, étterembe, ketten is mennek ide-oda.
17L
Teljesen megértelek, az én szüleim is hasonlóak.
Aki azt mondja, hogy nézz már magadba, hiszen érted dolgoznak, meg még nem tudod, mi az a munka... hát ez az ő életük, és bármikor változtathatnak rajta!
Én egyfolytában iskolában vagyok, és rengeteg anyaggal le van maradva az osztályom, szóval baromi sokat kell gürcölni, hogy érettségizni tudjunk egyik-másik tárgyból, mégis igyekszem feldobni a napjaimat ezzel-azzal, "apró örömökkel". A szüleim nem ezt csinálják, elhiszem, hogy fáradtak, persze, de a lelkükkel is törődniük kellene... nem kell több, elég egy félóra séta, ma gyönyörű idő volt... nem, ehelyett a négy fal között gubbasztanak, tévéznek, olvasnak, gépeznek magukban, és, ha valami nem a kedvük szerint történik, patáliát csapnak. És ez az Ő hibájuk!
Én eleve azt helytelenítem, hogy olyan munkában vannak, amit nem szeretnek. Nem kell kioktatni, azt is tudom, hogy ez sem megy könnyen, sőt mi több, minden drága a boltokban, de a fizetés meg aránytalanul alacsony. Nem vagyok hülye. De akkor is lehet a jobbra törekedni! Merni kell lépni szépen... és ezt mi, magyarok, nem tudjuk felfogni...
18/L
Én már felnőtt vagyok, de gyerekként hétköznap ez volt a program amit mondasz, mondjuk nem bántam én se, ugyanezt csináltam, tanulás és heti 6 edzés mellett én is csak nyálat csorgatni jártam haza.
Hétvégén viszont jártunk moziba, étterembe, kirándulni, íjászkodtunk, kajakoztunk, nyáron sátorozni jártunk, ha volt valami fesztivál, vagy sörnap akkor oda mentünk, koncertre jártunk, meg pl a kocsimosás is ilyen közös program volt, és általában vízicsata lett a vége. Ilyesmik. Ja! Néha csináltunk komplett íjász pályát, és ellenségeket meg prédákat rajzoltunk nagy papírra, azt tűztük a céltáblák elé, és azt játszottuk, hogy ősmagyarok vagyunk, és "ügetés" közben lőttünk, aztán megnéztük ki volt a legügyesebb :D :D De jó is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!